Kedi Atlaması

Anonymus416754
Anonymus416754

11995 Puan

5 kedim var 3'ü kombinin üstüne atlayıp dolap var yan tarafta orada yatıyorlar ama geri atlarken uzun bir mesafe yok daha demin kedim hafif kızgındı gittim çok az toparlıyor dokundum bağırmıyor daha önce de kardeşleriyle oyun oynarken incitmişti ayağını veterinere gitmiştim sorun yok demişti şuan da sorun yok mama sesini duyunca düzgün yürüdü balkona çıkarken hafif topalladı ama bastırınca acı yok bende sağlıkçıyım kırıldığını düşünmüyorum ailem o zaman akşamı bekle dedi ne yapmalıyım ?

2 CEVAP

Minminik
Minminik

14391

merhaba, benimde başımda aynı sorun var 2 günü geçmeze patisini çekmesi götürmüyorum veterinerimde kolay kolay kırmazlar dedi kemiklerini evde

Anonymus416754
Anonymus416754

11995

Ya eve geldim iyi gibi topallamıyor ama bana kızgın gibi çok sırnaşmıyor ya da ayağı acıdı diye böyle davranıyor, Kardeşleriyle koşuyor daha doğrusu birbirlerini ısırıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap