Hills Ton Balıklı İyi Gelir Mi Kedime

Suzansuzii
Suzansuzii

570 Puan

Merhaba . Kedim 8 aylık ilk başta royalkanin kitten kullandık biraz ağır ve yağlı gelmeye başlayınca uzun araştırmalarım sonucu nd narlı tahılsız mamaya geçmiştim ama kedime iyi gelmedi gibi hissediyorum ilk günler ishal yaptı ,kaka da cok koyu vs eski enerjisi yok gibi bide gazı olabilir
Geçen gün petshopdan denemelik hills ton balıklı mama aldık iyi gibiydi sizce nasıl ?

8 CEVAP

OnurVtn
OnurVtn

558

biz kullandık seviyordu fakat kakasında koku yapıyor.

Pnrdogan
Pnrdogan

4693

Ben de RC ile başladım 6 aylıktan sonra hills ton balikli aldık kilo aldı tüyleri güzelleşti bence deneyebilirsiniz

htcmmss
htcmmss

1930

Bende Royal kitten mamasından Hills kitten mamaya veteriner önerisi ile geçiş yaptım . Evet dışkısında koku yaptığı doğrudur. Hatta 10 gün Veda probiyotik kullandık bu süreçte kokusu azaldı ama bırakınca gerçekten kötü kokuyor. Royal de bu kadar belirgin bir kokusu yoktu. Hala kullanıyorum şuanlık koku dışında memnunum. Tüy yapısı gayet parlak. Dökülmesi de az. 2-3 aya kısırlaştıracağım için kısır mamasına geçiş yapabiliriz. Kullanan var ise onun da yorumlarını yaparlarsa sevinirim.

sitedizayn
sitedizayn

13761

proplan hills e göre daha iyidir bence hiç olmazsa içinde biraz et var ama bütçenize uyarsa en iyisi acana ve orijendir.

Minminik
Minminik

14307

çok sık mama değiştirmeyin kademeli en az 1 haftada geçiş yapın hills içerigi tahıllı ama ben kullanıyorum farklı marka iyi gelmez durduk yere çocuğu hasta etmemek için geçemiyorum.

Benim kedim sahiplendiğim günden beri veteriner tavsiyesiyle hills kullanıyor. Küçükken hills kitten büyüyünce hills kısırlaştırılmışa döndük. Bir sorun yaşamadık. Bir ara bağırsak sorunumuz oldu hatta ben mamadan olduğunu düşündüm fakat sonra veterinere götürdüğümüzde uzun tüylü olduğu ve kendini yaladığı için sıkıntı yaşadığımızı öğrendik. Kısacası 1.5 yıldır memnunum.

Ebru-c
Ebru-c

4810

Bizim 3 kedimiz var ve damak zevkleri sürekli değişiyor bu sebeple hem hills ton balıklı hem de proplan somonlu alıyorum. Ayrı mama kablarına koyuyorum hangisini isterlerse yiyorlar. Sorun yaşamadık. Bebekken sadece hills de vermiştim.

BerkeAksu
BerkeAksu

703

ND'nin içeriği güzel bir mama fakat tahılsız ve protein oranı çok yüksek olduğu için dışkıları sıvımsı oluyor yani ishal o yüzden önermem.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 131 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.112 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR