Burun Akıntısı

cemregrande
cemregrande

972 Puan

Herkese iyi geceler, kedim bugün dışarıdan geldi ve burnu akıyor galiba, eliyle yalıyor hep burun ve yanak kısmını. Hapşuruyor gibi yapıyor ama hapşurmuyor aslında, kedi gribi midir bu? Endişelenmeli miyim? Karma aşısı var, başka ne önerirsiniz :/ nedir bu?

3 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

132141

Burnunu sümkürüyordur. Kedi nezlesi veya Korona olabilir. 1'den fazla kusma, iki üç günden fazla süren ishal, yüksek ateş, kulaklarda uzun süren soğukluk, iştahın neredeyse tamamen kesilme problemi ortaya çıkmadıkça korkmayın. Bol sıvı tükettirin, şırınga ile takviye yapabilirsiniz. Tavuk haşlama suyu içirebilirsiniz. Mümkünse b12 vitamin takviyesi alıp içirin.

cemregrande
cemregrande

972

Şuan sadece kulakları soğuk ve uykusundan burnunu sümkürmek için uyanıyor bunu 2-3 kere yaptığını gördüm, yaşı da var(7 yaşında) hekimime götürmeli miyim? Yoksa geçmesini mi beklesem daha iyi olur? Doğduğu günden beri benimle tekir bir kedi ve hiç hastalığı vesaire olmamıştı şimdi de böyle şeyler olunca çok endişelendim ciddi bir şey olabilir mi diye ama iştahı gayet iyi bugün saat 00.10 gibi kuru mama yedi 05.40 gibi tekrar yedi. Gözlemlemeye devam edecek inşallah. Tavuk suyu çok içen bir kedi değil ama ısıtıp bir tekrar vermeyi düşünüyorum umarım içer. Sıvı kedi ödüllerinin içine su koyup veriyorum, yaş mamasının içine de su koyup veriyorum üstüne su da içiriyorum. Umarım hemen atlatır bu durumu, cevabınız için de çok teşekkür ederim çok sağolun.

cemregrande
cemregrande

972

Bir de B12 takviyesi olarak siz ne önerirsiniz, marka verebilir misiniz lütfen, kendi kedilerinize kullandığınız ve var?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 72 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.112 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR