Kalbi Delik Kedi İçin Mineral Takviyesi Tavsiyesi

dumancipil
dumancipil

232 Puan

Bir buçuk aylık bir kalbi delik yavru kedimiz var beslenmesinde pro-plan ve royal canin yaş ve kuru mamalarını kullanıyoruz. kedimiz zaman zaman yerleri duvarları yalıyor anladığım kadarıyla mineral eksikliği yaşıyor veterinerin verdiği takviyeyi tadını beğenmediği için yemiyor bana mineral takviyesi önerirseniz sevinirim.

4 CEVAP

Zumrutt00
Zumrutt00

1037

gimcatın vitamin maltı

Virbac nutri plus gel. Sadece kliniklerde satılıyor hekiminize sorabilirsiniz. Ayrıca vet expertin vitamin kapsülü var ancak çok küçük olduğu için kullanılabilir mi bilmiyorum çünkü çoğu takviyede minimum 2 aylık ibaresi var

htcmmss
htcmmss

1930

Kesinlikle Veda'nın vitaminini öneririm. Ona geçtiğimden beri kedimdeki sürekli kirlenen burnu düzeldi. Anal kese yangımız vardı düzeldi. Severekte yiyiyor. Gimcat falan hikaye bunun yanında. Veterinerlerde bulunuyor sadece.

htcmmss
htcmmss

1930

Bu arada yavru olduğu için zaten gimcat kitten paste kullanabilirsiniz. Diğer multivitamin ve maltları kullanamazsınız. Ben kitten paste deneyimledim hiçbir etkisi yok. Fiyat olarak Veda dan daha uygun ama faydası olmadığı için o parayı vermek bile gereksiz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 77 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR