Tomografi/Mr Çektiren Var Mı?

miloshy
miloshy

3240 Puan

Kedisine bunları çektiren var mı fiyatlar nasıl? Sırt tarafında ağrı var vet profa yönlendirdi o baksın dedi ama bilemiyorum röntgende bir şey cıkmadı ama her ihtimale karşı prof baksın dedi.

5 CEVAP

Minigimmm
Minigimmm

12083

ben kalp ultrasyonu ekg çektirmem ve bi profesöre göstermem gerekiyordu, istanbul üniversitesi veterinerlik fakültesine (avcılar) götürdüm orada herşey var bölüm bölüm ayrılmış, veteriner hekimlerde var profesörlerde. orayı tavsiye edebilirim, oraya gittiğinizde direkt profesore gostermiyorlar, orda olmayabiliyorlar. normal veteriner hekimlere muayene oluyorsunuz siz özel klinikten geldiğinizi sırtındaki ağrı için bir profesörün görmesinin gerektiğini söylediler randevu alabilir miyim diyin onlar hemen alanına uygun proftan randevu ayarlıyor şu gün gel diyor yada ordaysa müsaitse götürür gösterir.

Minigimmm
Minigimmm

12083

bu arada banada özel klinikten bir hekim oraya gitmemi söyledi, kedimin kalbinde bir sıkıntı fark etti prof görmesi gerekiyor dedi. çıktım oraya gittim gösterdim. fiyatlarada internetten ulaşabilirsiniz.

miloshy
miloshy

3240

kalpte ne sıkıntısı gordu acaba gecmis olsun

Milovat
Milovat

13192

Benim kedim de kalp hastası Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesine götürdüm. Üniversitelerde fiyatlar özel hayvan hastanelerine göre çok daha uygun. Bulundugunuz bolgenin veteriner fakültesinin sitesine girerseniz her uygulamanin fiyatı ne kadar görebilirsiniz.

miloshy
miloshy

3240

kalp hastası olduğunu nasıl tespit ettirdiniz röntgende ne cıkmıstı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 70 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR