Erkek Kedi Kısırlaştırma Öncesi Ve Sonrası İçin Tavsiyeleriniz

sunnyv
sunnyv

3120 Puan

Erkek 9 aylık kedimin yarın sabah 10da kısırlaştırma ameliyatı var. Veterinerimizde gaz anestezi yok ama uzmanlığına güvendiğimiz için başka bir yere gitmek istemedik. Bu akşam 22.00 da yemeğini kaldırmamızı söyledi ama ameliyat saatine kadar su içebilirmiş. Akşam 17.00 da alabileceğimizi söyledi. Ameliyat sonrası yemesi için mousse kıvamında schesir after dark aldım ama kuru mamasını tekrar ne zaman vermeliyim bilmiyorum. Eve geldiğinde tuvaletini kuma yapmasında bir sakınca var mı yoksa onun yerine hasta yatak örtüleri gibi şeyler mi sermem gerekiyor? Kusma olasılığını biliyorum ama boyunluğunu kumaş almıştım ona kusarsa diye bir de veterinerlerin sattıklarından almalı mıyım? Ameliyattan sonra o bölgeyi hızlı iyileştiren sprey/krem varsa bunları da söyleyebilir misiniz? Ameliyattan sonra kaç gün zıplaması, kucağa alınması, taranması gibi şeyler tehlikeli? Dişi kedi kadar zor olmadığını biliyorum ancak bütün tavsiyelerinize ihtiyacım var.

4 CEVAP

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120688

Kan tahlili yaptırmadan kesınlıkle kısırlaştırmayın, Ve gaz anestezi öneririm

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120688

Bölgeye birşey sürmenize gerek yok , Birde takvıye kedi çorbası içirebilirsiniz miamorun

sunnyv
sunnyv

3120

Kan tahlili yaptırdık değerleri normal. Gaz anestezisi konusunda dediğim bulunmadığı için bilmediğim bir veterinere götürmek istemedim.

sunnyv
sunnyv

3120

Miamor vd tavuklu yavru kedi çorbası içeriği kısır yavrulara uygun mudur? Mineraller demiş ama tam ne içeriyor göremedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 52 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR