Kedinin Öğürmesi..

UmutOzer
UmutOzer

237 Puan

Merhaba arkadaşlar, Bir konuyu size danışmak istiyorum yünlü file şeklinde şal ile oynarken kedim öksürük şeklinde ögürmeye başladı 5 6 kez sürdü kesildi yarım saat kadar da herhangi öksürme olmadı nefesinde hırıltı yok.. İpi filan koparmamış ama ipin kılcal şeklinde tüyü kaçtı sanırım boğazına bir sorun olur mu bu durum? Röntegene muayeneye gerek var mı?

8 CEVAP

Hurmisimm
Hurmisimm

1078

Astım atağı olabilir . Başlarını öne eğip öksürüyorlar . Youtube dan videolara bakabilrisiniz . Eğer o değilse tüy yumağı kusmaya çalışmıştır onun da videosuna bakabilirsiniz . Onun için de kedilerin düzenli makt kullanmaları çok çok önemli. Tüm kedilerin kullanması gerekiyor midelerindeki tüy topaklarını atmaları için . Eğer o da değilse bir cisim yuttuysa halsizlik iştahsızlım öğürme gibi sorunlardan anlayabilirsinz . Vete gitmeniz gerekir

Hurmisimm
Hurmisimm

1078

Yani ama genelde tüy minik ip gibi şeyleri atıyorlar dışkıyla . Benim kedimin ayrıca hazımsızlık sorunu da olmuştu . Mama yedikten 2dk sonra mamayı tüm şekilde kusuyordu . Bazı mamaları direkt sindiremiyorlar bünyeye göre . Birçok marka denedik sadece purina da kusmadı bizimki purina dan devam ediyoruz o yüzden .

UmutOzer
UmutOzer

237

Anladım çok teşekkür ederim yardımlarınız için... Evet başını öne eğip oksurdu 5 6 kez ama arkası gelmedi. Halinden net anlayamıyoruz yüksek bir kattan düştüğü için durgunlukta var kedimde..

Ahudr
Ahudr

12474

Evet oynadigi şalın tuyu kacmis belliki bogazina cok abartilacak bir sey degil merak etmeyin genel olarak malt vermeyi de ihmal etmeyin bu durumdan bagimsiz sadece rutin bir oneri :)

Zumrutt00
Zumrutt00

1037

lütfen dışkısını kontrol edin tüy görürseniz tamamdır

UmutOzer
UmutOzer

237

Dışkısında gözüme çarpan bir şey olmadı.. maksimum 2 cm'lik ip tüyü. Hali normal kedimin..

UmutOzer
UmutOzer

237

Öksürme gibi değildi oğürme gibiydi daha sonra dili ile ağzını silmeye çalıştı neredeyse her defasında vücudu yere yakındı bu sırada

UmutOzer
UmutOzer

237

Sağolun Allah razi olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 110 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR