Ameliyat Sonrası Kedim Kokuyor

sunnyv
sunnyv

3120 Puan

Bugün erkek kedim kısırlaştırma ameliyatı oldu. Bittikten sonra kendine gelmesi beklenirken çok kez çişini yapmış ve karnından aşağısı tamamen ıslaktı. Eve geldiğimizde kısa bir süre kötüydü ancak hemen toparladı. Ancak kokusu asla katlanılabilir gibi değil. Petler için olan mendillerle silmeyi denedim ancak koku gitmiyor. İdrar kokusu gibi değil aşırı yoğun bir ilaç kokusu. Kendisi de sürekli rahatsız olduğundan geldiğinden beri her yerini yalıyor. Ameliyattan ne kadar süre sonra yıkamak uygundur? Bu kokuya yıkamak ve pet mendilleri dışında bir çözüm var mıdır?

2 CEVAP

ilaydacakir
ilaydacakir

4270

Benimki dişi bir fark olur mu bilmiyorum ama ameliyattan sonra bacağı falan ilaçlı kusmuk olmuştu normalde aşırı titiz bi kedi o yüzden sürekli yalamaya çalışıp yoruluyor diye hafif ıslak havluyla sile sile temizlemiştim. Yazdı zaten hemen kurumuştu.
Islak bi havluyla sildirip kurutma makinesiyle hafif kurutsan belki mendilden daha ıslak diye daha etkili olur🤔 uzun tüylü bir kedi değilse ve ameliyat yerine çok yakın değilse ıslak havluya azıcık kedi şampuanı damlatıp onunla silin sonra da başka ıslak havluyla sabun kalmayana kadar silin. Uzun tüylüyse köpürür ama sonra yıkamadan arındırmanız zor olur

sunnyv
sunnyv

3120

Uzun tüylü maalesef 😓 Söylediğinizi şampuansız olarak deneyeceğim dediğiniz gibi daha ıslak olduğundan belki kokuyu azaltır. Çok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 75 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR