Kısırlaştırılmış Kedi Maması Önerisi

Eray52
Eray52

170 Puan

Bu zamana kadar Pro Plan Sterilised Somonlu kullanıyordum. Sanırım içeriği kötü bir markaymış. Önereceğiniz kısırlaştırılmış kedi maması var mı 10kg olarak alacağım.

6 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17304

Proplan, Royal Canin, Hills gibi markalar dünya genelinde en çok kullanılan markalar. Her mamanın kötü yorumu var, hele bunlar gibi markalar hakkında bir sürü kötü yorum okursunuz. Özellikle kendini içerik profesörü zanneden insanlar göme göme bitiremezler. Ama işin gerçeği şu: bu markalar boş yere en çok kullanılan markalar değiller. Çoğu kediye yarayan, dengeli içeriğe sahip mamalar. Ki zaten şikayeti olmayan bir mama bulmanız mümkün değil, aynı insanlardaki gibi hayvanlarda da geçerli bu, her mama her kediye iyi gelmez. O yüzden ''sanırım içeriği kötü bir markaymış'' diyerek yorumları dikkate alırsanız kedinize seçecek mama bulamazsınız. Şahsi tavsiyem devam etmeniz yönünde olur, onun haricinde de Hills öneririm.

Ahudr
Ahudr

12422

Onlarda da sikayet cok fazla arkadaşa katiliyorum her mamada sikayet var siz kedinizdeki etkilerini gözlemleyerek devam edin özellikle de soya alerjisi yoksa dönüsümlü olarak royal canin de kullanmanizi öneririm sahsen.

Eray52
Eray52

170

Eklemeyi unuttum Advance ve ND gördüm sağda solda önerilen olarak. Bunlar nasıldır?

Mslna01
Mslna01

9999

Felicia kısır somonlu kullanıyorum 1 sene olacak memnunum az bir şey alıp deneyebilirsiniz

meryem_artemis
meryem_artemis

103008

Kısırlaştırdığımızdan beri iki farklı mama kullandık. İlki brit care'in hipoalerjenik olan mamasıydı. Genel olarak memnunduk. İçeriği iyi. Sadece kakası çok kötü kokuyordu. Yaklaşık 6-7 ay kullandıktan sonra burada birinin önerisi ile bozitaya geçtik. Yine bozitanın içeriği de oldukça iyi ve kedim çok daha severek yiyor bozitayı. Bozitanın ren geyikli olan diet stomach serisini kullanıyoruz.

yumik
yumik

1351

Natures variety kullanıyorum 7 kg

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 101 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR