Kedi Sahiplenmek İstiyorum Ama En Uygun Kediti Nasıl Bulurum?

Icogcgi
Icogcgi

166 Puan

Merhaba ben evde kedi beslemek istiyorum ama eb az 4 saat evde yanlız kalabilecek bir kedi olmalı. Ilgi ce bakım konusunda çok iyi bakarım ama çok tüylü olmasa iyi olur. Bildiğiniz bir kedi cinsi var mı? Yardım ederseniz sevinirim:)

7 CEVAP

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Genelde bu cinsle değilde kediyi nasil yetistirdiginize bağlı bence :)

Scot
Scot

11075

Benim kedimde kisa tuylu irk ama mevsim gecislerinde sicaklarda gayette tuy dokuyor.sík sık taricaksiniz.aza indirger en azindan

felishuman
felishuman

10828

Çok tüyü olmasa derken çok tüy dökmemesinden bahsetmişsiniz sanırım. Her kedi tüy döker ama kısa tüylü ırklar neredeyse hiç tüy dökmüyor. Evde yalnız kalıp kalmama konusu tamamen kedinin karakterine bağlı ırktan bağımsız olarak. Şansınıza ne gelirse:)

Miniminimini
Miniminimini

2972

Arkadaslarin da belirttigi gibi kisa tuylu kediler az tuy doker ve bence tekir sahiplenin.Gun icerisinde mamasi suyu varsa 4-5 saat yanliz kalmasinda sikinti yasamaz.

oztrkfer
oztrkfer

919

ilanı açtıgım kediye bakın belki de tam sizliktir

Zynpkck
Zynpkck

13392

Kedinin karakterine bağlı bu yani siz nasıl yetistirirseniz onu benimseyip oyle davranır tüy dökmeside mama mevsim değişikliğine göre değişiyo ama kedi beslemek gerçekten sabır gerektirir bi hevesle almayın bi bakın gerçekten ben bu yavruya ömürlük yuva olabilirmiyim diye sonra alın ve bombay kedilerine bakabilirsiniz uzun tüyü olanlarına gerçekten ben mevsim geçişlerinde çok az tüy sorunu yaşadım siyah kedi severseniz bi bombaylara bakın :)

Sokaktan kedi sahiplenebilirsiniz en iyileri sokak kedileri valla hakiki kedi onlar ahshaha

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 532 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR