Virbac Mı Orijen Mi Acana Mı?

hellothere
hellothere

1148 Puan

Merhaba kedim 8 buçuk aylık ve 4 ay kadar sonra kısırlaştırılacak. Şu an virbac kullanıyoruz ama ben artık kliniklerde bulmakta çok zorlanıyorum. Düzenli gittiğimiz veterinerde hiç olmuyor ve her seferinde telefonla klinik klinik aramak zorunda kalıyorum. Bu yüzden mama değiştirmeyi düşünüyorum. Kedim hassas bir sindirime sahip ve şu anki mamasında et türü çok fazla olduğundan yine onun kadar hatta daha iyi bir mamayla mamasını değiştirmek istiyorum. Başlıktaki mamalar ve ND arasında hangisini önerirsiniz?

3 CEVAP

Tolga_yay26
Tolga_yay26

4503

Virbacı kedim hiç beğenmedi beğenilecek mamada değil zaten kediyi hapşırttı mama değil sanki toz toprak Bu marka birtane fransız veteriner hekimin aile şirketi ve anlaşmalarını sadece veterinerlerle yapmalarındaki amaç bakın en iyi mamayı biz yaptık ama sadece veterinerlerden temin edebilirsiniz tedavi maması adı altında gizlilik içerisinde en iyisi biziz gibi izlenim bırakmışlar işin gerçek yüzü öyle değil bu mamayı piyasaya sürseler kıyaslansa nekadar kalitesiz olduğu ortaya çıkar sorunuza gelince Acana iyidir orijen biraz yavru kedi geniş alana sahip evcil hayvan sahiplerine bahçe vs gibi ve emziren kediler için uygun

dilanbulent
dilanbulent

17304

Virbac'ın kendi sitesinde anlaşmalı olduğu veteriner klinikleri listeleniyor aslında. Eğer bulamadıysanız link atabilirim. Çünkü şahsi kanaatim, Virbac'ın bu saydığınız Acana Orijen gibi mamalardan çok daha iyi olduğu yönünde. Şikayet oranı olarak da daha düşük, bu da daha dengeli bir mama olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Özellikle ileriki yaşlarda (hele kısırlaştırılırsa) daha az hareket etmeye, daha az oyun oynamaya meyilli kedilerde şikayetleri daha çok artıyor Orijen Acana gibi markaların. Elbette her mamanın şikayetleri var, olmaması mümkün değil bir kere ama gözlemlerim Virbac'ın çok daha dengeli olduğu yönünde.

Ahudr
Ahudr

12421

Virbac bana da biraz gizemli geliyor.Icerigindeki yuksek sodyumun da bir süre sonra farkli sağlık sorunlarina yol acabilecegini ve sanki zincirleme bir sitem uzerine piyasaya sunuldugunu dusunuyorum tabi bu sadece benim fikrim öyledir yada degildir net bir kanıtım yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 73 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR