Kedimdeki Kızgınlık

UmutOzer
UmutOzer

231 Puan

Merhaba forum, Kedimdeki bazı davranışları aktaracağım kızgınlık olarak yorumluyorum lakin tüm belirtileri yok ara ara testis bölgesini yaliyor cinsel organını çıkarıyor, Bu aşamadan önce veya sonra kolumuzu bacağımızi tutarak sürtünme hareketini yapmaya çalışıyor ve bırakmıyor ısırdığı yeri zorla ayrılınca da miyavlamaya başlıyor tekrar aynı hareketi yapmak için.. Kısırlaştırma işlemini düşünüyordum sizce ne yapılmalı? Yada en uygun zaman nedir? 7 aylik Tekir erkek.

2 CEVAP

htcmmss
htcmmss

847

Valla benim kedim de 7 aylık erkek smokin. O da günde 20 kere gelip mırlıyo, sürtünüyo, sonra karnına masaj yaptırıyor. Bu sırada penisini dışarı çıkarıyor. Koluma sürtünmeye çalışıyor titreyerek. Hatta 3 5 damla sıvı geliyor. Sonra orayı yalamaya başlıyor ve kapanış. Sabırla 1 yaşına gelmesini bekliyorum. En erken 10 aylıkken en ideali 1 yaşından sonra dedi veterinerim. Vakit buldukça oyun oynatıp yormaya çalışıyorum. Karnına masaj yapmakta rahatlatıyormuş. Etrafa idrar yapmadığı sürece sabredin🫠 Dişi kedilerden uzak tutun. Kokusunu aldıkça daha fazla kızgınlığa girebilir. Hayırlı geceler 🐈‍⬛

aslihan_e
aslihan_e

132086

Asla öyle bir şeye izin vermeyin. Alışkanlık kazanırsa devam eder. Kısır kediler bile alışkanlık halinde yapabiliyor. Öyle yapınca azarlayın, teşebbüs bile etmesine izin vermeyin. Erkek kediler için bir yaşını beklemek daha iyi ileride üriner problem yaşama riskleri olduğu için. Tabi sizinki çok abartırsa bilemiyorum ama eve çiş yapmadığı sürece bekleyin. O dönem benim kedilerim de miyavlıyordu bir süre sonra geçti.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 49 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR