Kedime Arkadaş Gerekli Mi?

Bugün kedimle ilgili yeni şeyler fark ettim. Kedim sarman, erkek ve 4 yaşında. Çok evcimen, çok tatlı, çok cana yakın ve çok aşırı oyuncu bir kedi. Misafirlerimiz her geldiğinde bacaklarına sürünüyor, yanlarına yatıyor kendini sevdiriyor herkese. Babaannemin sevdiği tek kedi oldu kısacası. Kedim oyun oynamayı da çok seviyor, ben oynatmadığımda tek başına da bir şeylerle oynuyor kimi zamanlarda ama günün çoğunluğunda yatıyor tek başına. Yalnız hissettiği konusunda endişeleniyorum çünkü gerçekten hiç arkadaşı yok, gelen misafirlere şirinlikler yapıyor. Aşkım'ın o kadar şirin huyları var ki çoğu kediyle geçinebileceğine eminim ama hiç deneyimlemedim. Ne önerirsiniz bu konuyla ilgili, yalnız hissettirmeyi gerçekten istemiyorum.

4 CEVAP

Cankanac
Cankanac

1112

İmkan olduğu vakitte ben 2. Kedinin sahiplenilmesi taraftarıyım biz her vakit yanın da olsakta kendi cinsinden bir canlının yanın da olması farklı bir durum diye düşünüyorum bazı kediler kabullenemiyor onların durumu daha farklı kediniz kabullenecek bir kediye benziyor umarım sahiplenirsiniz ve anlaşırlar :)

aslihan_e
aslihan_e

132141

Yanına bir yavru sahiplenin, erkek kız fark etmez. Oyuncu yetişkin kediler yavruları sever genelde.

Minikmuezza
Minikmuezza

13186

Merhaba isterseniz evimde doğurtup büyüttüğüm yavrularım var uzun tüylü olan çok güzel 2.5 aylık dişi sahiplenmek isterseniz hala annesini emiyor sağlığı yerinde sokağa bırakmak istemiyorum

Mya34
Mya34

1662

Kediniz ile yeterince vakit geçirebiliyorsanız yada siz evde yokken onunla yeterince ilgilenen biri varsa herek yok. Ancak bunu saglayamıyorsanız onun için oyuncak yada eş alabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 102 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR