Royal Canin Mi Yoksa Hills Mi?

theanz
theanz

169 Puan

Arkadaşlar merhaba, 3 yaşında kısır erkek tekir bir kedim var. Kendisi mama seçmez, ama genelde balıklı mamalar tercih ediyoruz. Çiğnemede zorlanan bir çocuk, ufak taneli mamaları daha iyi sindiriyor. Mama arayışındaydım, pro plan kullanıyordum 10 kg öyle bitirdik ama ben son zamanlarda çok üstüne titremeye başladım pro planı bırakıp daha iyi bir mama arayışına girmek istedim. Veterinerimiz royal canin diyordu ama ben hillsin royal caninden daha iyi olduğunu düşünerek somonlu sipariş verdim. Sizce hills iyi mi araştırdığım kadar kullanıcılar yorum yapabilirse çok sevinirim.

6 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17316

Hill's elbette Royal Canin'den daha iyi bir marka ama sonuçta ikisi de uzun yıllardır piyasada bulunan, dünya genelinde en çok satılan mama markalarından. İkisi de alınabilir ama Hill's daha ağır basar. Bu konuda veterinerlere çok takılmamanızı öneririm çünkü emin olun hepsi kendi sattığı mamayı övme derdinde satabilmek için. Royal Canin sattıkları için Royal alın derler, ND sattıkları için Nd derler vs. vs. hep yaşanan bir şey bu. Ülkemizdeki çoğu veterinerin mamalar hakkında bilgisi yok. Hill's tercih ederek yanlış bir şey yapmamışsınız, Royal Canin tercih etseniz ona da kötü demezdim zaten sadece Hill'sin 1 tık daha iyi olduğunu düşünenlerdenim o kadar.

edakaramel
edakaramel

2907

royal canin kullanıyorum. kedim aldığım mamaları hep kusardı sadece rc iyi gelmişti. zaten çoğu kedi sahibi hasta olan kedileri için rc kullanıyor yani bu mama için kötü diyenleri anlamıyorum. uzun süredir piyasada olan bir mama ve bir kişi bile kedime iyi gelmedi dese hemen mamayı kötülerler. halbuki kediden kediye değişir bu. tanıdığım arkadaşımın kedisi 8 yaşında ve küçüklüğünden beri rc ile besleniyor. hills de gayet iyi bir mama kedinize hangisi iyi geliyorsa onunla devam edin derim.

Cankanac
Cankanac

1112

Hills daha iyi bence rc ye göre fakat hills le proplan arasında aman aman bir fark yok diye düşünüyorum :)

KimJeongguk
KimJeongguk

122142

Hill's çok iyidir merak etmeyin.

evainesky
evainesky

268

Veterinerim kedinize kötülük yapmak istiyorsanız Royal Canin alın demişti. Yakınından bile geçmiyorum artık, Hill's kullanıyorum

Pnrdogan
Pnrdogan

4693

RC kullandım kötü geldi hills fena değildi ama içinde et yok et unu var. Şimdi fitmin balıklı tavuklu kullanıyorum et protein değeri güzel tahıl az .bence bir deneyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 164 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR