Tekir Kediye British Diye Yuva İlanı Açtım..

Mini2019
Mini2019

12452 Puan

Herkese merhaba. Aramızda çok fazla kötü niyetli olan insan varmış..


Sokakta bir gün daha kalsa ölecek bir yavru kedi buldum tahminen birbuçuk aylık kadar… veterinere götürdüm, tedavisi bitti ve sahiplendirmek için birkaç yeri ilan açtım. En etkili yer Petlebi’nin yuvarlar bölümü oldu.


İlan açarken ırk kısmını rastgele british seçtim. Aman aman günde 10 kişi arıyor.


Yoğun yazışmalar. Yoğun sorular sonrası tekir kedi olduğunu öğrenen ya engelliyor, ya cevap vermeyip kayboluyor. Ya da açık açık ben cins kedi arıyordum deyip yokoluyor.


Bu kadar mı katılaştı kalplerimiz. Bu kadar mı küçüldü yüreklerimiz. Yazık..


Normal ilanı açtığımda da bu çirkin deyip kimse istememişti. Yuva olmak isteyen birileri varsa bana ulaşabilir mi lütfen


3 CEVAP

BerkeAksu
BerkeAksu

716

Sizi arayanların 10 undan 9 u ticaret için arıyordur muhtemelen gerçekten sahiplenmek isteyen kapının önündekini bile sahiplenir ki ben öyle yaptım. 3 renk calico tekir kızım var 8 aylık ve cok mutluyuz

Aysegul52
Aysegul52

189

o resimdeki kedi mi ilandaki ona mı çirkin diyorlar onun genetiğine kurban ne kadar güzel kaldı ki bütün hayvanlar güzel hayvanın çirkini mi olurmuş.

aslihan_e
aslihan_e

132162

Ona çirkin diyen de kendi görseline güvensizliği yüzünden insanlara hava atacak bir cins kedi arıyordur. Kullandığı marka ile, parasıyla adam yerine konmaya çalışanlar gibi. Babası British annesi Calico deyin bari diyeceğim de bedavadan cins kedi arayan zaten kedinin masrafını da karşılayamaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 68 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.154 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR