Havalar Cok Sıcak Kedimi Nasıl Serinletebilirim

Zynpkck
Zynpkck

13392 Puan

Malumunuz havalar şuan çok sıcak kızım sürekli serin yer arama çabasında ama evimizde serin yer yok bazende köpekler gibi ağzı acık nefes alıyo bunu nasıl giderebilirim kedimi nasıl serinletebilirim yıkasam biraz rahatlarmı ?

3 CEVAP

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Banyonuzun yerlerini veya banyonun içini ıslatabilirsiniz. sıcakladiginda oraya gider zaten gösterin. Veya suyunun içine buz katabilirsiniz. Dediginiz gibi yikayabilirsiniz ama her gün değil

Ben buzdolabının cam raflarından birini çıkarıyorum kedimin vücuduna önce bi sürüyorum soğuk bi şey olduğunu anlasın diye sonra yere koyuyorum kedim gelip üstüne yatıyor çok da seviyıor. Üstünden kalkınca tekrar aynı işlemi tekrarlıyorum. Bunun için ayırdığım cam bi raf var:) acil gerektiğind3 ve cam soğuk değilse buzluk kısmına atıyorum 10 dk sonra soğumuş oluyor

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
Ben zaman zaman ellerimi ıslatıp sonra onu ellerimle okşuyorum ve sanırım hoşuna gidiyor ki kaçmadığı gibi yatıp göbeğini filan açıyor "devam et, oralarıma da, buralarıma da sür" der gibi :)
Ara sıra da içme suyuna biraz soğuk su ilave ediyorum, çok soğuk olmayacak şekilde, yine bayılarak içiyor :)
Ama genel olarak benim bildiğim kediler çok bunaldıklarında bulundukları yerin en serin kısmını bulmakta ustadır. Aynısı soğuk havalarda sıcak yerler için de geçerlidir ;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 520 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR