Matatabi Çubukları Diş Tartarları İçin Gerçekten Etkili Midir?

HusnaBsr
HusnaBsr

297 Puan

Benim 5 yaşında bir kedim var sağ ve sol taraftaki en arka dişinde tartar oluşumu var veteriner hekim düzenli olarak dişlerini fırçalamamı söyledi.Silikon parmak fırçalarından verdi ve ayrıca ağız bakım fıs fısı verdi. Dişlerini fırçalamaya çalışıyorum ama çok iyi fırçalayamıyorum kaçıyor fırçalamaya çalışırken.Fırçalama ve fıs fıs kullanımın yanında bu bahsettiğim çubuklar işe yarar mı sizce?Etkiliyse eğer bu sitede trixie ve bioline markası var hangisi daha iyidir?Dişlerindeki tartarlar yeni değil bir kaç aydır var.

2 CEVAP

sunnyv
sunnyv

3225

Fırçalama kadar etkili değiller. O silikon fırçalarla arka dişlere ulaşmanız ya da detaylı fırçalayabilmeniz zor zaten. Minik ve yumuşak uçlu fırçalar daha çok işinize yarar. Enzymatic diş macunu ve iyi bir fırça ile her gün fırçalarsanız hiç yeni tartar oluşumu yaşamazsınız.

HusnaBsr
HusnaBsr

297

@sunnyv
Tamam öyle yapayım cevap için teşekkürler.
Peki önerebileceğiniz enzymatic diş macunu markası var mı? Minik ve yumuşak uçlu fırça dediğiniz yine kediler için üretilen fırçalardan mı? Bir kedi sahibi kedisinin dişini bebekler için üretilen yumuşak uçlu minik fırçalarla fırçaladığını söylemişti bende ondan aldım işe yarar mı acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 46 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.311 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR