Kediler Çifleşince Koku Yayar Mı?

Erkek kedi dişi kedi ile çifleşince ve çifleşme döneminde koku yayar mı?

9 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Çiftleşince değil de kızgınlık dönemlerinde yapıyorlar bunu :) gayet doğal bir durum fakat söylenenlere göre koku insanlar için biraz rahatsız edici olabiliyormuş :)

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Koku yayması , doğal birşeydir

Bizim ki dişi de şimdi diyelim eve erkek kedi aldık kızımız başka bir here gitmiyor koku yayarsa kötü olur biri yayar biri yaymaz diyor çifleşince

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

evett koku yayıyorlar

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

koku yaymak nedir? tuhaf soru çifleşirken bir puulut çıkıyor sonra her yer kokuyor diye bir hayaliniz mi var yok öyle bir şey.Erkek kediler bölgelerini idrarla işaretler bunun dışındaki kokuları zaten alamazsınız sizin burnunuz her kokuyu alamaz zaten kediler bvirbirini koklayınca yaş cinsiyet hangi dönem anlayabilir siz anlayamazsınız.Kaldıki diyelim öyle çizgi film karesi gibi koku yayıyor kokarca misali :)
ne olucak çifleştirmicekmisiniz takıntılı bir şekilde facede orda burda koku yayıyormu sorusuna cevapo aldığınız halde neden hala soruyorsunuz anlamadım çünkü ben siyam kedi,leri grubunda sorduğunuzu çok iyi hatırlıyorum.

Derdedermanim çünkü emin olmak istiyoruz birileri öyle diyor birileri böyle ve sert konuşma hakkını kimse size vermiyor saygınızı takının lütfen.

Minikbella
Minikbella

2582

Dişilerde her iki anda da koku bulamazsınız ancak erkekler koku bırakıyor evet , hem de çok feci kokuyor ölen kedim zeytin o dönem deyken elimde sirkeli çamaşır sularıyla gezerdim. Kokusu ne yaparsanız yapın çıkmıyor tam olarak. Bir ara sirke kokusunu gidermek için birşeyler karıştırdim , tepkime yaptı zehirli gaz patladı az kalsın oluyordum kendimi cama zor attım :))

zeyneptulekk
zeyneptulekk

1182

Genel de biri yayiyor kokuyu

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Ayten bakır KEDİLER ÇİFLEŞİRKEN KOKU FALAN YOK?>!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 586 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR