Kediyi Kuru Şampuanla Yıkayabilir Miyiz?

tefo1006
tefo1006

622 Puan

2 aylık dişi kedi sahiplendik. Kendisinde değişik bir koku var. Bunu giderebilmek için ne yapabiliriz? Kuru şampuan uygun mudur? Aynı zamanda 1 yaşında bir kedimiz de var; ancak onda böyle bir koku yoktu.

2 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Kuru şampuanın miktarı ya da markası düzgün ayarlanmadığında/seçilmediğinde kedinizi geri dönüşü olmayan bir yola sokabilirsiniz. Ben bir kere denedim onda da sadece patisinde bir ayak kokusu vardı baya az dökmeme rağmen akşama kusmasına sebep oldu, ilk döktüğüm anda da aşırı rahatsız olmuştu kokusundan zaten. O yüzden size de şampuan/ yıkama vb. Şeyler tavsiye etmem açıkçası. Bunlar yerine nemli bir bezle tüylerinin üzerinden silebilirsiniz (bir seferliğine; fazlası kendini temizlemenin gereksiz olduğunu düşündürebilir. Ayrıca tüy kalitesinin de düşme ihtimali olabilir. ) ki bir süre sonra buna da gerek kalmayacak. Şu an daha küçük olduğu için tam olarak kendini temizleyemiyor olabilir birkaç hafta içerisinde kendi kokusu ortaya çıkacaktır (ki ciddi anlamda paha biçilemez bir kokuları var)

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Neden kuru şampuan tercih ediyorsunuz? Bir cok sitede kopeklere veya kedilere uygun bir suru sampuan var. Eger duzgun kullanmayı bilirseniz hicbir sorun olmaz. Ah koku konusuna gelirsek onlari ne kadar yikarsak yikayalim kokuları gecmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 511 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR