2Dişi Kedim Var Hiç Birşey Yokken Birbirlerine Saldırdılar Neden Olabilir?

Alisanokyay
Alisanokyay

733 Puan

2dişi kedimide 1buçuk ay önce aynı anda kısırlaştırdım. Fakat dün gece yarısı birbirlerine saldırdılar ortalama 1buçuk yıldır birlikteler ve ilk defa böyle birşey oldu sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Kavga ettikleri sabah biri veteriner e gitmişti o yüzden olabilir mi diye düşündüm fakat daha öncede aynı şekilde götürmüştüm tek olarak böyle bişey olmamıştı. Kavgadan sonra sabaha kadar ayrı tuttum sabah yine normaldiler fakat az önce yine bi kuyruklarını kabarttılar ama bir şey yapmadılar. Kavga ettiklerinde de birbirlerine zarar vermemişlerdi. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

2 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Başlığı görünce ilk aklıma gelen şey tekli veteriner ziyareti oldu mu? sorusuydu ve zaten olmuş. Veterinerde başka koku sinmiştir üzerine. Genelde birden fazla kedi olunca, tekini vete götürüp eve dönünce yaşanan bir sorun bu. Evin kokusu üzerine sinince geçer. Panik yok :)

Alisanokyay
Alisanokyay

733

Daha öncede tek olarak bugün götürdüğüm dişiyi götürmüştüm fakat böyle birşeyle karşılaşmadım o yüzden ne olabilir diye biraz panikledim daha öncede karşılaşmadığım için. Peki ne zaman a durum düzelebilir az öncede bi kuyruk kabarttılar ama sonrasında bişey yapmadılar gezmeye devam ettiler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 501 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR