Aşılar?

senpaitej
senpaitej

903 Puan

Merhaba, bugün kedime dış parazit damlası yaptım. Acaba damla etkisini ne kadar zamanda gösterir? Damladan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Yıkamam gerekiyor mu mesela? Aşılar hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız harika olur :))

6 CEVAP

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Hayiirr yıkama olmaz. Asidan veya damladan sonra yapmaniz gereken bir sey yok. Sadece yikamayin

Veterinere gòtùrùn ve iç parazit aşısının iğnesi daha bi etkili iç parazitlerden kurtuluyor. Minik yavrular. Ve tabi ki karma aşıları dùzenlice. Hem sizin hem pıtırcığın sağlığı açısından.Sevgi dolu gùnler :)

senpaitej
senpaitej

903

Peki teşekkürler cevaplarınız için :))

senpaitej
senpaitej

903

Bir de şeyi merak etmiştim damlayı yaptıktan ne kadar zaman sonra etkisi belli olur çünkü Diego halaa kaşınmaya devam ediyor birkaç gün beklemem mi lazım

Elifoo
Elifoo

10743

Birkaç gün beklemeniz gerekiyor evet, yıkama dışında uygulamayı yaptığınız bölgeye de en az 1.5 gün dokunmayın. (Yıkamayı normal zamanda da tavsiye etmiyorum)

senpaitej
senpaitej

903

Tamamdır :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap