Kuduz Aşısı Sonrası Şişlik

Kurhanz
Kurhanz

1943 Puan

Arkadaşlar kedimin aşısını yaparken kedim kaçtı ve veteriner iki kere aşı yapmak zorunda kaldı. Daha sonra aşıdan iki hafta sonra fark ettim ki sırtında sivilce büyüklüğünde şişlik var. Dağıtılması gerektiğini biliyorum o yüzden masajda yapıyorum ama bazı sitelerde kuzu aşısından sonra olan sisligin kansere dönüşebileceği yazıyordu. Böyle bir şey gerçekten var mı ? Yoksa endişelenmek yersiz mi? Kafayı yemek üzereyim.

6 CEVAP

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Genelde aşı sonrası olabilen durumlar, benim kedimde de karma aşı sonrası yaşandı bu durum ve baya da büyüktü bende endişelendim ve internette okudukça daha da gerildim açıkçası ama veterinerimize danıştık 3 ay için de tamamen geçiyormuş arada masaj yapabilirsiniz dedi önemli bi şey değil sanırım.)

gmzlkr
gmzlkr

65

Merhabalar, ben de 4 aylik kedimin ilk kuduz aşısından 2 hafta sonra sislik farkettim aşı yerinde.oldukca da büyük... Alkolle masaj yapıyorum 2 gündür ama endişelenmeyi de birakamiyorum:( sizlerde son durum nedir merak ettim.gecmistir diye umuyorum

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

başka bir veterinerin daha görüşünü alın. vetmate diye bir uygulama var ücretsiz soru sorabiliyorsunuz veterinerlere indirip sorabilirsiniz umarım bir şeyi yoktur.

Tikih
Tikih

15400

Endişelenmenis yersiz değil.internet sitelerine pek güven olmaz.veterinerinizi arayıp sorun derim.

Kurhanz
Kurhanz

1943

Sordum biz ovmasakta zaten şişlik 5 haftaya inermis en yakın zamanda kontrol etsin diye de götüreceğim

ayseguledaa
ayseguledaa

1882

Merhaba üzerinden iki sene geçmiş fakat aynı durumla karşı karşıya kaldığım için sorma gereği duyuyorum. Sonrasında geçti mi acaba bu durum?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2985 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR