Kedimi Veterinere Ne Zaman Götürmeliyim ? Vede Ücretlerin Toplamı Ortalama Nedir ?

vye34
vye34

236 Puan

yavru kedim var , 3 aylık. ne zaman veterinere götürmeliyim , uygulanacak işlemler nedir vede toplam ne kadar tutar . şimdiden teşekkürler

6 CEVAP

Kedimekim
Kedimekim

11068

O damlalar veterinerin yapmış olduğu parazit uygulamaları kadar etkili degil ilk olarak bunu söylemis olayim. Kedinizin veterinere gitme vakti gelmis ilk olarak ic ve dış parazit uygulamasını yapiyorlar hangi sehirde yasdiginiza gore de fiyatlar degisektir. Ben istanbul da yaşıyorum ve en son 3 4 gün önce yaptırdım 90 tl verdim. Daha sonra sizi bir hafta sonra tekrar cağıracak ve ilk önce karma 1 aşısını yapacaklar fakat onun fiyatını hatırlamiyorum ama 40 45 tl civari olacağını düsünüyorum 2 3 hafta sonra karma 2 asisi icin tekrar gitmelisiniz. Ve en son olarak kuduz asisi oluyor onuda en son ki asidan 1 ay sonra yapiyorlar onunda fiyati 40 45 civaridir. Ayrica 3 ayda bir iç dıs parazit uygulaması yapilmali. Daha sonra senede birer kere de karma ve kuduz aşısı olması gerekiyor. Tüm bu uygulama ve aşılar kedinizin sağlığı icin cok onemli aksatmadan bir an önce yaptirin biraz gec bile kalmissiniz.

Can_su
Can_su

8

Ne zaman götürmen gerekir bilmiyorum ama pirelenmemesine dikkat etmelisin. Bir veterinerle görüşmüştüm ve bana 130 lira civarı bir fiyat söyledi. Ama senin bulunduğun yerde nasıldır bilemiyorum .

vye34
vye34

236

pire damlası aldım uyguladım , hatta buradan birde pire tasması aldım onuda taktım. bahçeyi çok seviyor çok ağlıyor mecbur 2 günde bir çıkarıyorum.

vye34
vye34

236

bilgiler için çok teşekkür ederim , derhal veterinere gideceğim o zaman.

Beyzakumsalll
Beyzakumsalll

1304

Ben Akdeniz bölgesinde yaşıyorum dedikleri gibi zamanı gelmiş iç dış olur ben 60 tl verdim karma bir ve iki olur 35-35 verdim kuduz 40 tl lösemi de belki yapabilir o da 40 tl bide yaz ayında dış parazit üç ay değilde her ay olması gerekliymis bizimki pirelendi geçiremiyoruz birturlu aman dikkat edin. Sevgilerle

vye34
vye34

236

teşekkürler ilginize .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 675 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR