1 Yaşında Kedim Sevince Kaçıyor.kucağa Gelmiyor Daha Doğrusu Bizi Takmıyor Napmam Gerek

Jamyo
Jamyo

319 Puan

1 yaşında kedim sevince kaçıyor.kucağa gelmiyor daha doğrusu bizi takmıyor napmam gerek

5 CEVAP

Kedimekim
Kedimekim

11068

Eğer kediniz kücüklüğünden beri bu şekildeyse büyük ihtimal hep boyle devam edecektir cunku her kedinin kendine gore bir karekteri oluyor. Eger yeni huy edindiyse ilk once onu gozlemlemeli ve bunun altinda yatan sebebi bulmalisiniz genel de kediler sahiplenicidir belki evde yaptiginiz degisiklikler onu rahatsiz etmis olabilir ve bu sekilde tepki verebiliyor olabilir. Ayrica sicak havalar kedilerin huylarind degisim yapiyor. Onu serinletmek adina bir seyler ypabilirsiniz bu siralar sadece oyun oynacaksaniz bunun icin gece vakitlerini secmelisiniz. Son olarak da onun sevdigi yiyeceklerle ona yaklasmayi deneyebilirsinz

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Tipik kedi işte istediğini yapar vatandaş takmaz :)
Bu durumlarda üstüne gitmeyin bıktırmayın öyle vıcık vıcık sevgiye boğulmayı çoğu kedi sevmez köpekler genelde bayılıyorlar ama karakter meselesi bu :)

zhrsntrkl
zhrsntrkl

413

Merhabalar,kediniz fazla kucakçı olmayabilir bazı kediler kucağı sevmeyebiliyor.. Sizi takmadığı konusunda ise siz onunla ilgilenin,onunla oyunlar oynayın onu sevdiğinizi alçak ses tonuyla ve güzel kelimelerle dile getirin ..

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Evde birden fazla kedi olmasının bir diğer faydasıda bu illa birine denk gelip mıncırabilme ihtimali var ben öperim sıkıştırmayıda severim ama bir kedim çok ciddi diğeri ürkek birini mıncırıyorum diğer ikisinin huyuna göre yaklaşıyorum.

privacy031
privacy031

974

genelde kediler için kucak sevmez, kendini isterse sevdirir vb şeyler söylenir. ancak benim oğlan kucağa aldığımda hiç ses çıkartmıyor, kendini sevmeme izin veriyor, hatta sevmediğim zamanlarda gelip elime sürtünüyor sev beni diye, bazen çok sert de sevdiğim oluyor mıncıklayarak, kuyruk gibi peşimden ayrılmıyor, neredeyse beraber duş alacağız.. demek istediğim türden daha ziyade kediden kediye değişiyor huyları, her kedinin farklı popisi var :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 553 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR