2 Dişim Kedim Tekrar Kavga Etti

Alisanokyay
Alisanokyay

733 Puan

Tekrardan merhaba geçenlerde yine yazmıştım kedilerim tartıştı diye hiç bir şey yokken iyi anlaşırken. Üzerinden 2 gece geçti o 2 gece salonda onlarla yattım hiç bir sıkıntı yoktu. Fakat dün gece odama geçtim ki kapısını kapatmıyorum yanıma gelip uyuyorlar. Dün yine aynı sıkıntı ile karşılaştım birden seslere kalktım ama bu kez birbirlerine girmemişlerdi sonrasında ayrı odalara aldım sakinleşsinler diye sabaha kadar yine öyle beklettim 5-6 saat kadar sonra saldım yine hiç bişeyleri yoktu normal davranıyorlardı bu neden olabilir? Şimdiden teşşekürler.

1 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Bazı durumlarda bu tip davranış değişiklikleri olabiliyor. Mesela doğum sonrası (bizim erkek kedimizle dişi kedimiz, dişinin yaptığı doğumdan sonra anlaşamamaya başladılar ve erkek kedimiz, dişi kedimizi sürekli rahatsız etmeye başladı). Kısırlaştırma sonrası da olabiliyor. Veya en basitinden kedinizi yıkadığınızda bile (kokuları değiştiği için birbirine yabancı hale geliyorlar) ilk defa karşılaşmışlar gibi hırlamalar olabiliyor.
Sizin durumunuzda, bu davranışları sergilemelerine sebep olabilecek olay veya durum nedir, onu düşünmek lazım. Son zamanlarda değişen ne oldu? Alan veya mama yetersiz olduğu için mi rekabet ediyorlar mesela? Birçok ihtimal mümkün.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 466 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR