Royal Canin Veteriner Maması

mertall
mertall

175 Puan

royal canin kısırlaştırılmış erkek maması alıyoruz. sadece veterinerlerde bulunuyormuş. tabi böyle olunca istedikleri fiyattan satıyorlar ve kafalarına göre zam yapıyorlar onuda geçtim istediğim zaman bulamıyorum. sizde veteriner maması var mıdır. ?

7 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

1 aydır aynı mamayı 400 gram halinde 35 tl den getiriyorlar... kiloluk gelmiyor y dışından geldiği için mamalar ve ilaçlarda sıkıntı olmus seçimlerden sonra... en son 1,5 kiloluk geldi 85 tl güzelce verdiler :)

Alisanokyay
Alisanokyay

733

Benim kedilerim var. Kısırlaştırıldığı ilk zaman bizde royalcanın kısırlaştırılmış klinik mamasını kullanıyorduk. Fakat daha yeni değiştirdik royalcanın in normal mamalarına döndük. Bence klinik almayın onlar bildiğim kadarıyla diyet olarak geçiyor buna gerek yok o şekilde o kadar para da vermeyin. Ve royalcanın ın şuan aldığımız mamasını daha çok sevdiler ve daha iştahlı yiyorlar.

Alisanokyay
Alisanokyay

733

Royalcanın in kısırlaştırılmış mamasına döndük zaten kusura bakmayın yazdığımda tam belirtememişim. Kısırlaştıktan sonra ksıırlaştırılmış kedi maması verilmesi gerktiği için normal olarak yazmışım.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

benim normal kullanma lüksüm yok kedim cok kilolu cunku diyet kullanmak zorunda buyuzden mecburum klinik almaya :)

mertall
mertall

175

benim kedim de kısırlaştırıldıktan sonra aşırı derecede kilo almaya başladılar. o yüzden mecburen bende ondan veriyorum. Birde veteriner taş olur dedi :S

mertall
mertall

175

kedim için sorun değil tabi ki onun sağlığı açısından hangisi ise hepimiz onu almalıyız. Ancak veterinerler kafasına göre fiyat zammı yapıyorlar ve istediğimiz zaman bulamıyoruz. Petlebi olarak size sesleniyorum siz Royal Canin distribütörüsünüz siz buradan satışa başasanız :)

royal canin dışında da bir sürü kaliteli mama var kullanmayı düşünürseniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 611 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR