Kedi Sahipleri

İki katlı evde kalıyoruz ve evde merdiven ve merdivenin yanında boşluklar var teras tarzı kedi sahiplenmek istiyoruz ama korkumuz o boşluklara bi kedi girip 2. Katan direk ilk kata düşer sonuçta bilemez veya merdivenlerde sıkıntı olur mu veya evde pencere açıkken atlar mı bu gibi korularımız var kediler için kedi sahipleri bilgilendirirse sevinir

5 CEVAP

riuhole
riuhole

3534

Kedi yüksekmiş alçakmış dinlemez atlar/düşer. Bir sineğin peşine atlayabilir. Kızgınlık döneminde dişi kediler döner sürekli cam kenarında ya da balkonda durduğu sürede dönüp düşebilir. Erkek kedimin hobisidir uyuduğu koltuğun başlığından bile düşmek. Önlem almanız gerekir.

friolera
friolera

860

merhaba, anlattiginiz alanlar tam olarak gozumde canlanmadi ama biz apartman dairesi icin camlara kedi teli, balkona da kedi filesi uyguladik, belki merdiven bosluklarinda kedi filesi isinize yarayabilir

Simademrci
Simademrci

117

Kedi teli ve kedi filesi uygulayabilirsiniz

cansulumos
cansulumos

1383

annemin evi 3katlı.. Mirkelam (scottish straight) çok çabuk alıştı ve herhangi bir düşme problemi yaşamadık..ama son anda kendini kurtarmasına çok şahit oldum ..

Nasıl bi önlem alınabilir ve ailem le yaşıyınca alıcam önlem ne gibi olmalı ? ( merdüvenden yuvarlanmasındanda korkuyorum veya 2. Katın penceresine ben yokken açabilirler ve ya o an kedi düşerse ailem bu konular da dikkatsiz )

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 622 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR