Kedi Kumunu Bi Türlü Seçemedik İstediğimiz Gibi Olmuyor Ne Yapmalıyız?

Fulyakopuk
Fulyakopuk

2121 Puan

Anket

Vancat
(3 oy)
Mır mır
(3 oy)
Sancat
(5 oy)
Proline
(5 oy)
Diğer önerdikleriniz?
(3 oy)
Toplam (19 oy)

Birsürü marka demedk ama ne yaptıysak kokuya engel olamıyoruz ilk ucuz marka denedik aşırı koku yaptı bıraktk sonra veterinerimiz vancat önerdi onu denedk oda kokuyu baya azattı ama çok tozutuyo uygun fiyatlı kokulu tozutmayan ve çavuk topaklaşan kum arıyorum yardımcı olurmusunuz? Önerdiğiniz hangi markalar var ben genellikle 10kg lık olanlardan alıyorum ama o bile 1ay gitmiyo 5yavru birde anne kedim vardı şuan 2yavru bir anne kedim kaldı bütçem fazla yok o yüzden sizin deneyip önerdiklerinizi öğrenmek istiyorum nerelerden alıyosunuz ve hangi markalardan memnunsunuz?

9 CEVAP

Terranova
Terranova

2391

Akkum, pisipisi, quik ; fiyat kalite bağlamında beklentilerinizi karşılar.

Scot
Scot

11075

Eczaci basi pisi pisi kedi kumunu oneriyorlar.memnunkalan cok.benimkide bitince denicem bende

eccakir
eccakir

3113

Sanicat active marsilya sabunlu kullanıyoruz yaz başından beri koku yok diyebilirim. Tozutma yok ama topaklanma biraz zayıf daha doğrusu kum eskidikce topaklanma azalıyor. 20 litresini 50-55 liraya alıyorum ************ sitesinden. 1.5 ay kullanıyoruz yaklaşık. Umarım faydalı olur sizin içinde.

Tigerino....

cik
cik

724

Şimdiye kadar Proline kullandık, topaklanma konusunda memnunum. Kokulu çeşitleri de var; ancak alternatif kum çok kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım.

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Şu ana kadar ProLine kullanıyorduk. Hala kullanıyoruz ama bitince direk VanCat'e geçeceğim. İnternette okuduğum yorumlara göre VanCat EverClean'dan iyi olduğunu söyleyen bile vardı. VanCat'i öneririm yani.

felishuman
felishuman

10828

Quik ve VanCat kullandım. İkisi arasında kıyaslama yapacak olursam VanCat Quik’i koku konusunda yener:) Topaklanması aynı gibi ikisinin de. Tek farkları koku bence; bu yüzden Quik bir daha kullanmayı düşünmüyorum. VanCat’in lavantalı olanını öneririm koku konusunda başarılı ama benim evimde tek kedi var sizde fazla kedi olduğundan koku olayı fazla olabilir ister istemez.

goknur
goknur

18247

Ben **********nin kumundan baskasini kullanmam. Hem fiyat uygun hem ucretsiz kargo hem cok guzel topaklaniyor hemde koku az. Kesinlikle tavsiye ederim. Koku olsa bile hos bir koku oluyor oyle idrar veya diski kokmuyor. Fiyati cok makul bize bakabilirsiniz **********dan

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

lindocat ince taneli bebek parfümlü olanı aldık bu ay. topaklanması ve kokuyu tamamen ortadan kaldırmasıyla birlikte vazgeçmeyeceğimizi düşünüyoruz. sanicat portakallı almıştık bundan önce ve tüm evi kokutuyodu kedilerimde kakalarını kapatmıyodu bile, şimdi o sorunda ortadan kalktı deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 712 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR