Kısırlaştırma Sonrası Kedim Çişe Bulanmış Bir Halde?

Islakmendil
Islakmendil

331 Puan

Dün yapılan kısırlaştırma ameliyatı sonrasında veterinerimiz ilk 24 saat orada gözetim altında kalmasını önerdi. Biz de böylesinin daha iyi olacağını düşündük. Bugün kedimizi aldık. Ameliyat sonrasında bitkin durumdaki Çakıl’ı bıraktığımız taşıma kabında bize teslim ettiler. Ancak taşıma kabından ağır bir idrar kokusu yükseliyordu. Tabanında bebeklerin altı değiştirilirken serilen emici pedlerden vardı. Koku ondan geliyordur diye düşündük ve eve geldik. Ancak fark ettik ki koku bizzat Çakıl’dan geliyor. Zaten kabından çıktıktan sonra Çakıl saatlerce kendini yalayarak temizlemeye çalıştı. Artık yeterince temizlendiğini düşünüyor olacak ki kendini yalamıyor. Ancak çok ağır kokuyor, üstüne odalar da kokmaya başladı. Eşyaların üzerinde dolaşıyor, örtülerin altına giriyor ve her tarafa idrar kokusunu bulaştırıyor. Yeni ameliyat olduğu için yıkayamıyoruz da... Ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz. Umarım bir çözüm bulabiliriz. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

4 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

İşte bu yüzden kalmasını sevmiyorum kediciklerin veterinerde. Çünkü, bizim vereceğimiz sevgiyi veya bakımı asla veremiyorlar. Gece orada bırakıp, çişinde boğulsa bile umurlarında olmuyor. Çok geçmiş olsun size. Aleyn'in dediği gibi yapın. Silerken sevin, güzel sözler söyleyin. Mutlu olsun çocuk...

aleyn
aleyn

113859

kediler narkoz sonrası ayılsalar da bi süre kendilerine gelemiyorlar tuvaletini tutamamıştır pede yapmış ve üzerinde de kaldıgı için koku oluşmuştur. yumuşak bi bez ya da tülbenti ıslatarak iyice silebilirsiniz bikaç kez su değiştirerek silin sonrasında fazla suyu kuru bi bezle alın kendini yalayacaktır bikaç saat sonra tekrarlayabilirsiniz böyle silme yalama seansları kokunun kaybolmasını hızlandırır.

ursaminor
ursaminor

116511

yanlış anlaşılmasın, veteriner gece klinikte bırakıp gerisini umursamıyor demek istedim.

Heiter
Heiter

115202

Narkoz yüzünden idrarını tutamıyorlar. Bizim oğlanın da kalça kısmı idrara bulanmıştı. Yarı ıslak bezlerle temizlemeye çalıştık olabildiğince. Zaten kendilerine gelinve yalayarak temizliyorlar. İlk gün bu anlamda biraz stresli olabiliyor fakat sonrasında sıkıntı kalmıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 602 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR