Kedim Çok Agresif

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508 Puan

Kedim küçüklüğünden beri hep sinirli hep saldırgan bu sıralar daha çok arttı elim hep kan içinde ne yapıcam bilmiyorum kedim 1 yaşında bu arada. Bu soruyu defalarca sordum ama pek yanıt alamadım kendi haline bırakın diyen oldu kendi halini biraksam daha kotu oluyor gelsem de isirsam saldirsam diye bakıyor öyle bir sinir ki bu. Lütfen kedisi böyle olan onu eski haline getiren varmı veterenir yardımxi olur mu bana ?

4 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Jackson Galaxy'nin "My Cat from Hell" adlı bir TV programı vardı Animal Planet'te. Bölümlerini YouTube'da bulabilirsiniz fakat Türkçe altyazı desteği var mı emin değilim. Onun önerdiği çözümlerde umut var bence. Denemekten zarar gelmez.

felishuman
felishuman

10828

Veteriner en fazla sakinleştirici ilaç vererek yardımcı olabilir bence o da kedinizin sağlığı açısından tehlikeli. Evcil hayvan psikologları var onları bir araştırın ya da burda birkaç kişinin önerdiği videolar vardı soruyu görürlerse yardımcı olurlar, ben hatırlamıyorum çünkü:/ Kolay gelsin şimdiden

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508

Teşekkür ederim :)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Heiter a kesinlikle katılıyorum bu adamın videoları bir cok konuda yardımcı olabiliyor , Teo ya elimi ısırmamasını bu adam sayesinde bıraktırdım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 497 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR