Tüy Sorunu Ve Parke

Antecurs
Antecurs

258 Puan

Merahaba,


Tüy demek ne derece doğru bilmiyorum ama Kıllarının altı tüy:) Neyse. Bir köpeğin bu kadar tüy dökeceği hele ki kısa tüylü hiç aklıma gelmezdi. Daha önce bir maltese terrier vardı uzun tüylü tek derdim tüylerinin topaklanması olurdu. Oysa bu beagle tam bir tüy makinesi. Aşağıdaki fotoğraf son bir haftada çek çek ile son bir haftada sadece mutfak, antre, banyo ve salondan topladıklarım. (parke uzunluğu 48cm)


sorum şu bu parkeler için tozsavar, antistatik sprey gibi ürünler oluyor. Bunların köpeğe bir zararı olur mu? Bu tür ürünlerin bu tüylerin bir noktaya toplanması, öbekleşmesi konusunda bir faydası olur mu?


2 CEVAP

MIRA
MIRA

706

Köpeğin mevsimsel olarak tüy döküyor büyük ihtimal benim kedimde öyle çünkü ben toplasam bunun 2 katı çıkar ve kedim tekir yani kısa tüylü :)
Ev yemeği veriyorsan yada tavuk salam vb bunları kesip sağlıklı bi mamaya geç derim beslenmenin tüyler üstünde ve deri sağlığında faydası ve zararı çok olur.Bunun dışında sık sık tararsan dökülmeler azalır.
Çok kimyasal içeren ve köpeğini zehirleyebilcek tehlikede olan ilaçları kullanmak yerine tüy dökümüne çözüm bulursak kimyasallara gerek kalmamış olucak, geçmiş olsun :)

Busetargu
Busetargu

1794

Sakın köpek lere et yedirmeyin et köpeklerin türlerini döker

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1597 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR