Kopegim Erkek Köpeklere De Çiftleşme Hareketi Yapiyor

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699 Puan

6-7. Yaşlarında erkek köpeğim var. Piknik yapilan bir yer var oraya gezdirmeye götürüyoruz bir sürü dişi veya erkek köpek var orda yaşayan. Köpeğim bazen erkek köpeklere de dişilere yaptığı gibi çiftleşme hareketi yapmaya çalışıyor. Disilerdeki gibi koklamaya agzini burnunu kokluyor yakinlasiyor Bu normal mi? Bu duruma kiziyoruz yuksek sesle hayir diye bağırınca davranisini kesiyor. Eskiden bizim bacagimiza da yapisir ayni hareketi yapmaya çalışırdı. Kizdigimiz icin bize yapamiyor baska insanlara bazen bu sekilde davranmaya çalıştığında da kiziyoruz hayir diyince bırakıyor. Bir programda o cinsel bir durtu değil ustunluk taslama hareketi gibisinden bi sey duymuştum bu doğru mu? Konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplarinizi bekliyorum

3 CEVAP

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Ben de görmustum baska kopekte:D heyecanlandiklarin da yapiyorlar diye biliyorum. Koklamasi disi mi erkek mi diye anlamaya calismasindan.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

üstünlük yarışı falan diyorlarda hiç mantıklı gelmiyor bana sanki işin bahanesi gibi uydurma birşey gibi geliyor bana illa üstünlük sağlıyacaklarsa başka yöntemmi yok köpek hukukunda onu anlıyamadım bir türlü :)
Ben köpekleri çözemiyorum ama muhtemelen dürtü bu sonu geliceğini sanmam rahatsız oluyorsanız ki bven kesinlikle olurum kısırlaştırabilirsiniz.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Ben de size katiliyorum ustunluk taslama olarak ifade edilmis ama bence de o bir dürtü. Eskiden bu davranışı fazlaca yapıyordu neyse ki şimdi bize veya insanlara karsi yapmıyor arkadaslarina da nadir olarak yapıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1870 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR