Köpek Irkı Önerir Misiniz?

Eco03
Eco03

232 Puan

Apartmanda besleyebileceğim bakımı zor olmayan sadık korumacı az tüy döken oynamayı seven güçlü orta veya biraz büyük köpek ırkı söyleyebilir misiniz? Sahipleneceğim köpeğin uymaması durumunda mağdur olmasını istemiyorum.

11 CEVAP

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Köpek insana uymaz siz ona uyabilecekseniz alın.Tüy dökümü,6 aya kadar ev içine tuvaletini yapma ihtimali,her sese havlama,düzenli günde 3 kez biri sabah erken saatte olmak üzere dışarı çıkarma,kendine has kokusunun evi sarması,ne var ne yok herşeyi kemirmesi,evde yalnız bırakınca durmadan ağlaması gibi ihtimalleri göğüslüyemeyecekseniz almayın kolay değil çünkü.
Buna rağmen az ses çıkaran olarak pug fransız buldog diyorlar ama tüy dökme problemi ve koku var.Poodle ve maltese terier,shtzu tüy pek dökmez ama havlar,şivava küçük ama tuvalet eğitimi zor ve havlar size uyan köpek yok sanki?

Eco03
Eco03

232

Önceden pugım vardı. Köpek bakımıni biliyorum göğüsleyemecek olsam istemem zaten ama çok tüy döküyordu ondan dolayı yardım istedim teşekkürler

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

bakamıyacaksanız alıp mağdur etmeyin bencede.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

rica ederim pug ne oldu peki?

Eco03
Eco03

232

Hastalandı tedavi ettirirken de vefat etti

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

boxer olabilir :)

Heathcliff
Heathcliff

2710

Boxer isteklerinize en uygunu olarak gözüküyor Belgian Malinois de olabilir tüy dökümünü çok sorun etmezseniz Alman kurdu mükemmel bir ırktır.

Banuh
Banuh

77

16 yıl köpek bajtım. Yaşlandı ve kaybettik. Şimdi iki kedim var. Ama şunu söyleyebilirim, köpek yalnızlığı sevmiyor hiçbir canlı sevmiyor. Kendi işinizi yapıyorsanız sürekli onunla olabilecekseniz köpek edinin derim hayvancık bütün gün yolunuzu gözleyecek bomboş bir evde eğer çalışıyorsanız. İllede istiyorsanız ki dünyanın en güzel şeyi bir kedi bir köpek alın derim. Ama cinsleri cinsiyetleri ve evlat ediniz sırasını iyice öğrenin. Unutmayın eve ilk gelen domine eder.

guineapigela
guineapigela

119533

Yularida belirtiginiz ozelliklere uyan golden bence

guineapigela
guineapigela

119533

Korumaci olarakta boxer

LILI
LILI

766

Labrodor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 856 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR