Apartman Hayatı İçin Uygun (Sessiz)Aynı Zamanda Eğitimi Kolay Titiz Ve Güçlü Bir Köpek Onerirmisiniz

kerim
kerim

171 Puan

Orta ve büyük Boyda olabilir teşekür ederim

13 CEVAP

Heracnsu
Heracnsu

1737

Ayrıca sakin ve güçlü bi köpeği zor bulursunuz :)) titiz yazmışsınız da köpek kendi temizliğini kendisi yapmıyo siz uğraşıcaksınız. Köpek bakmak sorumluluk isteyen bişey. Yeterli vaktiniz yoksa biraz zor. Ayrıca 3 5 ay bakıp bu uslu değil bu çok ses yapıyo yok eve tuvaletini yaptı vs vs dicekseniz hiç almayın yada sahiplenmeyin. Sokaklara atılan köpeklerin gözlerindeki çaresizliği görürken ben üzülüyorum. Ona köpek gözüyle değil evlat dost arkadaş gözüyle bakcaksanz alın . Ailenizin bi parçası olamycaksa zor.

bilgekaan58
bilgekaan58

701

Laboratory al bence

ugurladyeces
ugurladyeces

2186

gıbın barınaga kalbınızı calan köpekle gerı donun...

Heracnsu
Heracnsu

1737

Düzenli egzersiz yaptırırsanz dogo arjantin süper bi köpek.

kerim
kerim

171

Apartman Hayatı için uygun değil bence sakin bir köpek ariyorum

1453
1453

2637

pug

Heracnsu
Heracnsu

1737

Orta ve büyük boy cins köpek demissiniz size maltese terrier mi deseydim ? Bunu başkalarına sorarak değil o zaman kendinize en yakın ve birlikte 2 iyi dost olabileceğinize inandığınız köpeği sahiplenin. Ayrıca dogo arjantin vakit ayırdığınz zaman her koşula ayak uydurur merak etmeyin. Ayrıca dogo lar kibar ve nasıl davranması gerektiğini bilen köpeklerdir. Ama burda vakit harcamak yerine sizin hayatınıza en çok hangi köpek ayak uydurur onu araştırın. Burda ki kimse sizin kaç saat vakit ayırıp ayırmayacağınızı bilemez. Bunu siz planlayn düşünün. Ayrıca aylık ne kadar para ayırabilirsiniz ona bi bakın bazı köpekler vardır ki daha masraflıdr . Cins olarak değil dost olarak bakarsanz her köpekle yaşarsınız.

Busetargu
Busetargu

1794

Labrador

dogaonat0
dogaonat0

385

Her köpek nasıl egitilirse öyle olur fakat sizin kriterleriniz fazlasiyla büyük. Apartman hayati sessiz desen golden diyebilirim size. Apartmanin önüne çıkarıp gezdirirsiniz . Ama bunların yanı sıra sakin ve güçlü demişsiniz. Çok zıt kavramlar. Artı birde üstüne titiz demişsiniz. Malesef ki köpekler kediler gibi kendilerini temizleyemezler. Sadece az tüy dökebilir. Goldenler tüy döker fakat tipinin özelliklerinin kopyası labradordur. Tüy dökmez büyük boy eğitiliş tarzına göre sakin fakat yabancılara karşı saldırgan yapabilirsiniz ki böyle bir şeyi yapmanızı asla tavsiye etmem. Ve eğer köpek alacaksaniz sorumluluklarını bilmeniz lazım. Haftada en az 3-4 kere gezdirmeniz lazım. Bu küçük büyük orta ırkların hepsi için geçerli. Neredeyde her gün ilgilenmeniz lazım . Tüyleri ile , yemeği , beslenmesi ile. Köpeğim olsun temiz olsun şu olsun bu olsun asla dememeniz lazım. Sonradan sokağa bıramayın köpeği. Sibirya kurdunu düsünebilirsiniz. Barinaklarda bir sürü var. Apartman hayatında yaşamasını istiyordsnız her gün en az 4-5 saat gezdirmeniz koşturmanız lazım ki yorgunluktan evde oturabilsinler. Fakat güneş tepede olduğu vakitler asla çıkarmayın çünkü sibirya kurdu soğuk köpeği ve sıcakda 4-5 saat gezdirilirse deri problemleri görülebilir. Fakat çok tüy döker her gün taramanız lazım çünkü iki kat tüyleri vardır. Neredryse hiç havlamaz ve ulamazlar. Size köpek seçiminizde başarılar dilerm :)

dogaonat0
dogaonat0

385

Ve köpekleri gorunuşlerine göre yargılamayın dogo arjantin tipinin yanı sıra çok enerjik bir tipdir

lala
lala

682

Guclu ve orta boy degil ama ben maltese oneririm. Benim var ve cok memnunum. Hem cok akilli hem de bakimi kolay.

firtina
firtina

666

Alman kurdu

bilgekaan58
bilgekaan58

701

Labrator

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1702 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR