Kedime Yeni Uyku Yeri

Senabarannn
Senabarannn

393 Puan

Kedim geceleri benim yatağımda yatıyor
Nasıl başka bir yerde yatmaya alıştırabilirim?

9 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Kedinizin yatağınızda yatmasını neden istemiyorsunuz peki? Kedi bu, zorla hiçbir şey yaptıramazsınız. Her ay, her hafta, hatta her gün seçimleri değişir bu küçük canavarların. Benimkinin her uyku saatinde ayrı uyuma yeri var mesela. Ayda bir ya da iki ayda bir de bu düzen değişiyor her nasılsa. Artık kafası nasıl işliyorsa.. :D


Mesela geçen ay hep ağacında yatıyordu, bu ay gecenin bir yarısı yatağa, kafamın tepesine inmeyi tercih ediyor. Sabah erken saatlerde başka bir odadaki radyatöre gidip orada biraz durduktan sonra yere iniyor, oradan tekrar ağacına geliyor. Ben kalkınca da ağaçtan inip yatağımı sahipleniyor. Durum böyle yani, bir servet döküp özel yatak alsanız dahi iki gün sonra dönüp dolaşıp yine yatağınıza gelecek.

Scot
Scot

11075

Ayni seyden bende muzdariptim.ve caresi pek yok gibi kizsaniz bile siz uyuyunca gelir mecburen bende odamin kapisini kapatiyorum.

Allahımm kimine nasip eder kul şikayet eder kimine nasip etmez yine kul şikayet eder :). Kedi otu ıhlamur misali scak gibi suyu katın.azck bekletin sūzūn boş bir ps ps cam sil kabına tabi kap önceden arındırın ilaçtan. Sonra alışmasını dilediyiniz yere sıkın.

Scot
Scot

11075

Beni uyandirmasi hic sorun degilde eşimi uyandiriyor.uzerine atlayip oyun felan yapiyor tabi esimde sabah ise gidicegi icin bana kiziyor gece hic uyuyamadim sersem gibiyim diye.o yuzden bende mecbur odamizin kapisini kapatip sabah esim gidince aciyorum

Buradan fotoraf yollansa vallahi yollardm size :) haklısınız inanın bir çok ailede babalar aynı tepkiyi vermekte. Atalar ne demiş (Baba baca kapağı ) Ama sevgide bitiyor tūm sabır selamet. Alışır minik yavrunuz. Ve zamanla babanız da alışacak :) Allahın izniyle. Canınızı negatif enerjilerle skmayın. Her gūnūnūz huzurlu olcak.

En azından benim kendi uyğulamam. Paşamı gūn içinde masajını yaparım sırtına erirrr mrrrr mrrr musmutlu olur oğluşum ama hiç bir zaman yatağma kendi isteyi ile gelmez yavrum :( olsun canı sağ olsun yeter ki. Kedi evi aldıydık 2 ay oldu hiç yanından geçmiyordu ve kedi otunu sūzdūm fslattım şimdi artık evinden çıkmıyo kuzucum :)

Senabarannn
Senabarannn

393

Bende isterim benim yanımda yatmasını fakat gece beni uyandırıyor bazen ben onu uyandırıyorum sıkıntı olabiliyor

FulyaNur
FulyaNur

457

Ben hala alıştıramadım yatağına kedi otu spreyi aldım bakalım deniycem umarım alışır

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kediyi yattığınız odaya almazsanız sisinle uyumaz bu kadar basit ama yalnız bir kedi ise hele yavru ise ben yalnız bırakmam bırakmadım gittim salonda kedimle yattım bu tür şeyleri okuyunca şaşırıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 615 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR