Kedim Çok Yabani Davranıyor

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081 Puan

Kedim balkondan düşmüştü 10 gün once. Şu an ayağı sargıda. Ama balkondan düşeli çok yabani davranıyor ve sürekli salondaki yemek masasinin altinda ve yatağımin altına giriyor ve sürekli orada uyuyor. İhtiyaclarıni gidermek icin gidip geri aynı yerine geliyor. Sargısından dolayı strese girmiş olabilir mi? Sargısıni çıkarınca geri eskisi gibi olur mu? Veya hiç ilgilenmemeli miyim?


2 CEVAP

Emrondre
Emrondre

1987

Çok geçmiş olsun benim kedimde bu cuma balkondan düştü o kadar önlem almama rağmen nasıl oldu anlamadım şükür biz iyiyiz , veterinerimiz şanslı olduğumuzu söyledi , yaşadıkları kolay değil ben kedimi bulduğumda çok titriyordu bir travma geçirdiği belliydi bir de üstüne gece veterinere gidince bu iki ye katlandı .Ama biz hemen atlattık şükür iyiyiz .Kediniz bir balkondan düştüğü için ikinciside patisi sargıda olduğu için strese girmiştir. Zamanla geçer kendi haline bırakın birde onunla uzaktansa olsa sakince konuşun sizin sevginizi hissetsin yaşadıkları kolay değil Balkona filemi yeniden değiştirdim ve kapıyıda sürgülü yaptım bundan sonra bu bana ders oldu . Hem onun için hemde bize kolay değil onun zamana ihtiyacı var Tekrardan geçmiş olsun

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Tranva geçirdiği için;hiç eskisi gibide olmayabilir sürekli köşe kenar kaçan bir kediye dönüşebilir izleyip tevbrübe ediceksiniz he bunu nerden biliyorsun derseniz tranva sonrası bizzat gözlemledim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR