Hangi Mamayı Önerirsiniz?

4 aylık bir erkek tekir kedim var. Royal Canın mother & baby cat mamasını kullanıyoruz şuan. 4 aylıktan sonra RC kitten kullanmayı düşünüyorum ama bazı internet sitelerinde ROYAL Canının kaliteli bir mama olmadığını yazmışlar. Siz hangi mamayı niçin önerirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum

3 CEVAP

Scot
Scot

11075

Cogu kisinin onerisi.N&D,matisse,petcruen,acana

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Durumunuz iyiyse Acana, Orijen uygundur ama RC alabilecek durumdaysanız N&D kullanın 10kg'liklerden alın çok ekonomik oluyor.

Gul36
Gul36

113362

Sanırım yorulmadan aynı şeyleri yazmaya devam edeceğiz. :)


Evet, Royal Canin iyi bir mama değil. İçinde bağımlılık yapıcı katkı maddeleri var. Şeker var. Yüksek miktarda tahıl var. Bunların hepsi kediler için zararlı şeyler ve etkileri zamanla görülüyor. Görülmediği de olabilir tabii; eğer öyleyse ne hoş. Popüler olmasının ve herkes tarafından önerilmesinin sebebi şişirilmiş bir marka olması. Proplan, Hills gibi mamalar da aynı kategoride. Kalitesini geçtim, düpedüz sağlıksızlar yani. Zaten içeriklere bakıp, azıcık da araştırma yaptığında herkes anlayabilir bunu.


Yavru kedinizin sağlıklı gelişimi için önerilebilecek markalar: N&D, Orijen, Acana, Petcurean. Yalnız bu tahılsız mamaların da bazı kedilere zararı dokunuyor, fazla gelebiliyor. Bu nedenle düşük tahıllı N&D'lerden de alabilirsiniz. Ayşe hanımın dediği gibi 10 kiloluk alındığında daha uyguna gelir. Royal Canin'den çok daha sağlıklıdır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 466 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR