Kopegim Neden Saldırgan Davraniyor Sizce?

miss_bella
miss_bella

1853 Puan

Gölden kırması kopegim 2 aylık ve yeni aldım. 1 hafta sonrasında uyuzluk belirtileri oldu vetenire giderken sordum ve uyuzmus. Bir kaç gün sonra daha fazla kasinmaya başladı ve tüyleri dökülüyor. Aşı için gün aldım tabii. Sonradan elimi, ustumu basımı sert ısırmaya başladı. Önceden sınırlı değildi. Ve kedimin dışkısını yediğini gordum. Birde ne bulursa yemeye başladı. Aldıktan 1 hafta sonra uyuzla birlikte degisti karakteri. Sizce neyden olabilir ve ne yapabilirim Bella'ya?. Şimdiden tesekkurler :))

4 CEVAP

Busetargu
Busetargu

1794

Köpeyin izin yakından bir fotoğrafını atarmısınız

Robin
Robin

2466

geçmiş olsun, köpeğinizin dışkı yemesinin sebeplerini buradan bulabilirsiniz belki https://www.petlebi.com/soru-cevap/1380-kopeklerim-diski-yiyor


köpeğiniz bence stres altında hem uyuz hem veteriner vs vs derken biraz stres yaşıyor olabilir bence ayrıca dişleride kaşınıyordur sizi ısırmaya çalıştığında yanınızda oyuncaklarla müdahale edin asla korkmayın. sevgi,sabır ve liderlikle ısırma huyu çözülebilir.

miss_bella
miss_bella

1853

Dairede yaşıyorum ve evimde vefat eden biri olduğu için odamdan dışarı salamiyorum. Sadece veterinerden dönerken site içinde eve kadar beraber gidiyoruz. Canı sıkılıyor sanırım fakat dışarı çıkması yasak. Evde oynarken de canımı yakmaya başladı korktum bir şeyi mi var diye. Tamam, çok tesekkurler :)

miss_bella
miss_bella

1853

Bella'nin resimleri petimde var, ordan bulabilirsiniz. Buradan gonderemedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1306 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR