Kedı Tuvalet Egıtımı

Snrysmn
Snrysmn

241 Puan

Merhaba ben sokak da olmek uzere olan yavru kedı buldum veterınerde gereklı tedavısı bıttıkten sonra sahıplenmeye karar verdım ancak tuvaletını kumu yerıne kose yerlere yapıyor psıkolojısını etkılemeden nasıl kuma yapmasını alıstırabılırım acaba

2 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Öncelikle kedinize sağlıklı ömürler dilerim. | Sorununuzun çözümüne gelirsek: Dışkı ise kumuna gömün, idrarsa peçete/pamukla alıp yine kuma gömün. Kediyi kuma götürüp ön patilerini kuma sürtün (sahte bir kum kazma hareketi yaptırın yani). Tuvaleti dışında idrarını veya kakasını yaptığı yeri sirkeli suyla temizleyin. Eğer sürekli aynı noktaya yaptığını gözlemlerseniz kum kabını o noktaya taşıyın. Ve unutmayın, kum yeterince derin değilse ve düzenli olarak temizlenmiyorsa dışarıya yapmak isteyecektir. Biraz sabırla öğrenecektir. Tuvaletlerini saklamak, kedilerde içgüdüseldir çünkü.

zhrsntrkl
zhrsntrkl

413

Merhabalar,kedinizin başka yerlere yaptığı dışkı veya idrarını kum eleği yardımıyla alıp kedi kumunun içine koyun o kendi pisliğinin kokusunu alınca zaten otomatik olarak kuma yapmaya başlayacaktır..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 573 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR