Alışveriş Yapılabilecek Güvenli Siteler

riuhole
riuhole

3534 Puan

Arkadaşlar petlebi acanaya karşı grev felan başlattı sanırım mama stoğa düşmüyor. Alışveriş yapabileceğim güvenli bir site var mı? *******'ta da istediğim marka mama kalmamış bana site önerebilir misiniz?

10 CEVAP

sophiee
sophiee

103370

Daha önce bu başlıkta uzun uzun konuşmuştuk bu konuyu :) https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/2172-*********-sitesi-sizce-guvenli-mi-acaba-oradan-siparis-edebilirmiyim-acilll

Gul36
Gul36

113368

Acana ve Orijen artık çok zor bulunuyor maalesef ya. :( Kendileri de instagram'da falan duyuru yaptılar bir süre stok olmayacak diye. Başka sitelerde de skt yakın olmayan bulmak zor. Sophiee'nin verdiği linkteki siteler haricinde bir de ************da belki bulabilirsiniz. Biz de bulamadığımız için başka mamaya geçtik maalesef.

riuhole
riuhole

3534

Yok arkadaş önerilen hiçbir sitede acana bulamıyorum ************ ve *********** gibi sitelerde de son ullanma tarihi sorunları var.

Gul36
Gul36

113368

Çünkü artık ülkemizde yoklar. :( Geçen gün bu konudan bahsedilmişti. Sanırım distribütor artık bu markaları listelerinden çıkarmış. Distribütor değişikliği olabilirmiş. Umalım ki öyle olsun.

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Zaten içeriği iyi 3-4 mama vardi. Onlari da çıkarıyorlar ne diyelim!

felishuman
felishuman

10828

Ben bu olayı geçici sanıyordum. Umarım öyledir:( Biz de Acana kullanıyoruz Trdeki en iyi mamadır benim gözümde. Gitmesi kötü olur:(

riuhole
riuhole

3534

Gül sen hangi mamaya geçtin? Önünde sonunda bulamazsak biz de değiştireceğiz gibi duruyor :(

Gul36
Gul36

113368

@riuhole , Ben Petcurean Go'ya geçtim. Çoğu değeri Acana'yla hemen hemen aynı, hatta çok büyük farklar olmasa da yağ değeri daha az, nem değeri daha fazla. Bu arada, Acana'nın hangi mamasını kullanıyordun? Teleskop Pet'te 1.8 kiloluk Ranchlands ve Wild Prairie var. SKT kontrol etmedim ama.


@felishhuman , Ya ben de öyle sanıyordum. Hatta kışın geri dönecektim Acana veya Orijen'e. İnşallah distribütor sorunu varsa bile başkası alır da gitmezler. :/

riuhole
riuhole

3534

@Gul36 bir arkadaşın site tavsiyesi üzerine Acana Pasifica'nın 1,8kglık paketlerinden 3 adet sipariş verebildim. Tüketim tarihleri 2019 sonu e malum benim Muzaffer günde yarım kilo versen yer. Acana Orijenle hemen hemen aynı diyorlar orijen de bulamazsam neye döneceğime dair hiçbir fikrim yok. Sorun Muzaffer değil Muzaffer tırnağına karnabahar takıp yiyen bir kedi fakat Haeya'yı belli bir mamaya alıştırana kadar göbeğim çatlıyor. Tavuk ve tahıl içerikli mama iatemediğim için pasifica mükemmel geliyordu bana. Bakalım biraz göz gezdirmek gerekiyor mamalar arasında.

Gul36
Gul36

113368

Ben de çok korktum değişikliğe giderken. Kuru mama konusunda seçici değil ama yine de belli olmuyor bunların sağı solu. :D Hatta firmadan numune istedim ama göndermediler. İstersen firmaya bir ulaşıp numune istemeyi dene. Bu arada Go, somonlu alabalıklı. Pacifica kadar çok çeşitli balık içermese de yine de iyi bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 635 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR