Kedime Ödül Maması Alıcam

esma6363
esma6363

2501 Puan

Arkadaşlar kedime ödül maması alıcam bana daha fazla bağlanması için bu siteden alcam hangisini almami önerirsiniz bütcem sınırlı olduğu için en fazla 28 lira verebilirm kargo ve kapıda ödeme dahil

9 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Gimcat ve Beaphar ürünlerine bakabilirsiniz. Gimcat'in stick şeklinde olan ödüllerini genelde çok seviyorlar. Gimcat Malt Kiss veya Gras Bits olabilir. Ben kedime kırarak veriyorum bunları. Ayrıca Beaphar'ın Dental Bits ödülünü de çok seviyor. Ödül maması almadan önce içeriğini mutlaka okuyun ve içinde şeker bulunmamasına özen gösterin.

Gul36
Gul36

113368

@kedilibaba , Tabii ki de her gün, günde 10-20 tane vermiyoruz. Tırnak kesimi, göz/kulak/ağız bakımı sonrası veya taşıma çantasına sorun çıkarmadan girmesi gibi güzel şeyler yaptığında ya da eğitici oyunlar sonrasında dozu aşmayacak şekilde ödül maması vermenin bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Ben genelde haftada 3-4 gün, sadece 2-3 tane ödül maması veriyorum ve çok da faydasını gördüm. Ayrıca ödül maması kaliteliyse ve içeriğinde şeker, tahıl veya başka sağlıksız maddeler yoksa kediyle yakınlaşmak için haftada birkaç kez verilebilir.

KediliBaba
KediliBaba

14655

sağlıklı ürünler değil gereklide değil.

esma6363
esma6363

2501

Evet bende öyle yapıcam

esma6363
esma6363

2501

Catnipli ödül maması tavsiye edermisiniz

KediliBaba
KediliBaba

14655

Ben şahsi fikrimi yazdım tabi istediğinizi yapabilirsiniz.Kedilerde ödüllendirme eğitimi pekiştirici olarak kullanılmaz o köpekler için geçerlidir en iyi ödül ona kaliteli bir besin sunmanız zahmetlerine katlanıp sevginizi esirgemeyip ondan hiç bir zaman vazgeçmemektir.Taşıma çantasına bugün girmek ister girer girmek istemezse girmez ödül onun için mana taşımazkiş yani beni ödüllendirdiler bundan sonra gireyim diye bir fikir oluşmaz sahibim beni besledi diye düşünür zaten beslşiyorsunuz sürekli anlatabildimmi bilmiyorum yani öğretici eğitici bir rolü yok genelde kedileri sirklerde eğitenler aç bırakıp hayvanı mama uğruna hareket etmeye mecbur bırakır buda vicdansızlık.Yine siz bilirsiniz kendimi bildim bileli bir kez almadım almam hatta mama yanında nhediye verdikleri zaman mama verişn dşyor değiştirtiyorum.

Gul36
Gul36

113368

Kedilerin eğitilmesinin zor olduğu ve karakterlerinin ya da davranışlarının değişkenliği konusunda haklısınız. Köpekler gibi bizim elimize de bakmazlar, mama veya ödül versek de iki dakika sonra popolarını dönüp giderler. Ama ben de tecrübemi dile getirdim. Belirttiğim konularda eskiden sıkıntı yaşarken artık yaşamıyorum. Belki ödüle değil de güvene bağlı bir şey de olabilir bu, bilemiyorum. Çünkü yapıp yapmamak kedi hazretlerinin kendi isteklerine kalmış bir şey. :D Fakat zor olsa da bazı konularda ödül mamasıyla eğitilebiliyorlar, bunu deneyimledim. :)

esma6363
esma6363

2501

Benim kedimde biraz umursamazlık var bizi takmıyo ben birazda ondan dolayı alcam biyere giderken pusete koyup götürüyorum pusette hic durmuyo miyavliyo o nedende var

KediliBaba
KediliBaba

14655

Deneyin tecrübelerinizi yazarsınız olumlu olursa bir şey daha öğrenmiş oluruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 470 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR