Kedi Pansiyonları

Darwincan
Darwincan

2570 Puan

1 haftalık tatile gideceğimiz için Darwin'i en az zararla nasıl ve nerede birakabilecegimizi düşündük bolca. Bu süreçte gezdiğimiz kedi pansiyonu adı altında hizmet veren yerleri görünce şoke olduk. Sosyal medyada yorumlar, değerlendirmeler, fotolar, görüşmeler müthiş.. Ohh burası diyorsun gidince görüyorsun ki sokakta bıraksan daha güvende oğlumuz. Lütfen ihtiyaç duyarsanız gidin, görün, sorun, emin olun... Bir sürü kedi aynı evde, başlarında kimse yok. Ayakkabı ile girilen, iğrenç kokan, hijyenle uzaktan yakından alakasız yerler. Biz şanssızdık belki bulamadık İzmirde yakin civarda bu kadar kısa sürede. Haaa bu arada doğru yanlış bilmiyorum ama herkes bu işi sokak hayvanlarının masraflarını karşılamak için yapıyormuş. Sonuç olarak evde kalacak bebeğimiz. Eve arkadaşlarımız gelecekler. İçimiz hala rahat değil. Umarım daha sonra içimize sinen bir yer buluruz. Ama lütfen güvenilir yer oldugu ndan emin olmadan bırakmayın canları.

11 CEVAP

Gdeniz
Gdeniz

669

Boynunda süs için taktığını tasma vs gibi şeyler varsa çıkarın. Evde teklikeli gördüğünüz bir alan varsa kapısını kapatın. Mesela ben mutfağı tuvaletin banyonun kapısını sıkı sıkı kapatıp gitmiştim. Salonda kırıp dökeceği yada yiyebileceği süs eşyaları varsa ortadan kaldırın, evin en geniş alanına büyün oyuncaklarını bırakın. Bikaç tane cam açık bırakın,tepeden açılan kelebek cam,onun çıkamayacağı,havasız kalmasın. Bende bıraktım gittim hergün aklım ondaydı,tatilden de bişey anlamadım oyüzden. Biraz sevgiye muhtaç kaldı benimki. Çnkü 3günde bir birileri geldi. Ama emin olun onların stres yaşaması için en iyisi kendi evi

Gdeniz
Gdeniz

669

Kesinlikle pansiyonlara bırakmayın. Ortamları çok kötü çok pis, hastalık kapıyo hayvanlar. Bizde tatile gittik kaç kez. 8 gün gittiğimiz oldu evde tek bıraktık. 3günde bir birileri gelip tuvaletini temizleyip, mama ve suyunu tazelese bir de biraz sevip ilgi gösterse hiççç ama hiç problem olmuyo. Kendi evlerinde daha güvenli ve daha rahatlar.

Aycadgnl
Aycadgnl

754

İzmir’de tarihi asansörün orada çok güzel bi pansiyon var ismini hatırlayamıyorum şuan ama hala düşünüyorsan bir bakmanı tavsiye ederim

Darwincan
Darwincan

2570

Gdeniz her gün uğrayacak ama kafamda bin türlü senaryo. Ya şu olursa ya bu olursa. Ya çok üzülürse, ya zarar görürse de arkadaş gelene kadar farkedilmezse falan falan...Neyse umarım sıkıntı olmaz. Ayşegül bi araştıralım bakalım. Teşekkürler ikinize de..

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Evde kalması 1 ay olsa bile en iyisi bence, çünkü kediler alanlarına bağlı ve güvenli alanın dışına çıkınca stres ve korku yaşayan canlılar. En küçük örnek şuan kızım geleli kısa bir süre olmasına rağmen ilk onu koyduğumuz odayı kendi güvenli alanı belirledi ve evin içinde özellikle büyük salona girince stres yaşıyor. Aynı ev de bile farklı odalar strese sebebiyet verebiliyor yani. Bunun dışında maalesef birçok pansiyon dediğiniz şekilde ama tertemiz olsa da pansiyona bırakmanizi tavsiye ederim, çünkü genel hijyene dikkat etseler de hiçbirinin bulaşıcı kedi virüslerine dikkat ettiğini sanmıyorum. En illet mutasyona uğrarsa tedavisi olmayan Corona virüsü bulaştığı şeyde 6 ay canlı yaşayıp kediye geçebiliyor. Bu yüzden en iyisi kendi bildiği her yönden hijyenik ortamınin dışına çıkmaması olur bence

herautte
herautte

2945

Bu gerçekten çok zor bi durum, eminim hepimizin başına gelecektir, onun için en sağlıklısı en iyisi olur umarımmm

Darwincan
Darwincan

2570

Dolfacepersian sanırım öyle. İlk denememiz olacağı için endişeliyiz ailece.. Ama o pansiyonlardan bin kat iyi olacağı kesin. Teşekkür ederim.

Darwincan
Darwincan

2570

Bugün iki kedileri olan ev koşulları uygun ve tecrübeli kedisever bir çiftle tanıştık. Bizim oğlan da onların kısırlaştırılmış iki kedisiyle tanıştı evi dolandı falan. İçimiz rahatladı çünkü korkum evde başına bişey gelirse geç farkedilmesiydi. Deneyeceğiz bakalım. Bize bol şans.Tahminim tatilde bizim de aklımızın burada olacağı. Ama sonrası için de ihtiyaç duyabilecegimizi düşünüp buna karar verdik. Tahminim sıkıntı yaşamayacağı yönünde. Hepinize teşekkürler bu arada.

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
Ankara için Sincan-Törekent'te bulunan NK Veteriner Kliniğini önerebilirim pansiyon olarak. Hem tam teşekküllü bir veteriner kliniği hem de her kediye özel, havalandırmalı, uyumak için karanlık bölmesi, tuvalet için ayrı bölmesi olan odacıklar tasarlamışlar. Personelleri de ilgili, gün içinde pansiyonerler ile oynuyorlar.
Yemeğini, kumunu ve oyuncaklarını siz götürüyorsunuz (isterseniz yemek ve kumu onlar da karşılayabiliyorlar ama ücreti karşılığında) ve çok da uygun fiyatlara misafir ediyorlar.
Web sayfaları henüz yok anladığım kadaıryla ama Facebook sayfalarından resimlere ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/NK-Veteriner-Kliniği-224754138084170/
(Amacım reklam yapmak değil (herhangi bir bağlantım yok) ama böyle bir ihtiyacı olanlara seçenek olması, fikir vermesi için bu kadar yazdım :) )

Seraserb
Seraserb

355

Yaz tatilinde sanirim cogumuzun sorunu bu. Biz esimle 15 gun kadar bir tatile cikacagiz. Bir cok secenegi dusunduk ve en iyisi evde durmasina karar verdik. Her gun bir yakinimiz gelip kontrol edecek. En azindan evinden ayrilmamis olur diye teselli ediyoruz kendimizi.

LOVEshila
LOVEshila

4800

Ben 4yildor ev pansiyon yapmakdayim ve gelen kedilerle aynı yatakda yatıyoruz .heryer aynı değil .önemli olan ev ortamı olması ilgilenilmesi,her dakika arayıp görme imkanınız olması heryer aynı değil tabiki de yüksek fiyat olunca harika bakilmior o sebeble herşey para degil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1420 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR