Arkadaşlar Acil Yardım Edin Lütfen!!!

pasaemine
pasaemine

690 Puan

3.5 aylık tekir erkek kedim var. Son zamanlarda hep üstümüze atlıyor ellerimi ısırıyor ellerimin her yeri çizik yara bere içinde herkes sırf bu yüzden kedimin evde durmasını istemiyor lütfen yardım edin çok zor durumdayım ısırdığı yerleri kanatmaya başladı anlıyorum daha küçük dişleri için ısırmak oynamak zorunda ama artık gerçekten bu olay çok fazla olmaya başladı. Lütfen yardım edin bu sorunu kökten çözmek istiyorum artık.

4 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Kedinizin böyle agresif olmasına sebep olan bir şey vardır mutlaka. Normalde tüm yavru kediler oyun ya da kaşınma amaçlı ısırırlar. Oyun esnasında ısırıyorsa önüne bir oyuncak koyup bir süre oynamayı kesin. Ama durup dururken üstünüze atlıyorsa ve kanatacak kadar sert ısırıyorsa bunun altında bir şey yatıyordur. İnternetten Benim Belalı Kedim programını bulup izlemenizi öneririm.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Başka bir konuda kediniz bu şekilde davrandığında bağırıp "canını acıtmayacak" şekilde vurduğunuzu söylemiştiniz. @Gul36 'nin dediği sebep bu bence. Kedinize hiçbir şekilde vurup bağırmayıp kedi oltası alıp günde en az 1 saat enerjisini atmasını sağlayıp elinize atladığı zaman olta ya da peluş oyuncağa yönlendirerek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum. Isırdığı zaman ise sadece bağırmadan kendinizden emin bir tonda hayır deyin.

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Dişleri kasıniyor muhtemelen oyuncagi vs var mı, dişleyebileceği? Sevdigi bir şey olsun ki onunla oynamaktan sizin elinizi ıssırmayı unutsun

pasaemine
pasaemine

690

Teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 515 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR