Dişi Kedim Erkeğe Ne Zaman İzin Verir?

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081 Puan

Merhaba kedim dişi ve erkek kediyke 3. Buluşmaları şu an ve su kaplari yanlarında tuvaletkeri de orada ciftlesebilmeleri için girmiyorum içeri kapı kapalı 2 si de kizginlik doneminde. Benim kız kızgınlık doneminde ve erkegin yaninda miyavlayip kendini yerden reye attıgı halde erkek bir şey yapmiyor. Şu an aynı odadalar ama erkek kedi odadan çikmak istiyor. Birazdan uyuyacagim. Sizce kavga ederler mi? Alıstilar birbirlerine biraz. Beraber oturuyorlar ama ciftkesme yok. Bizimki erkege cilve yaptigi halde bir seyler olmuyor. Ne yapmam gerek?

9 CEVAP

Tikih
Tikih

15400

Eskiden büyük bir erkek kedim vardı.dişi kediyle buluşturduk.hiçbirşey yapmadı ve bana bakım durdu.diğer gün bunlar iyice kaynaştı.ayni gün veterinere götürdük veteriner hamile dedei

Amedsoner
Amedsoner

7898

Genelde dişinin değil erkeğin evinde olması gerekir bu olayın. Mantığı şudur ; dişi kediler yaşadığı bölgeye daha bağlıdır yabancı bir kedi bir erkek gelince saldırganlasabilir bu da iletişim sürecinin uzatır. Çiftleşmeye engel olur. Ama sizin kediler zaten alışmış. Belki erkek kedi rahat edemiyor olabilir yabancı bir evde olduğu için. Biraz daha sabredin.

Heiter
Heiter

115202

Çiftleşse bile o kızgınlık belirtileri devam edebilir kısa vadede. Örnek veriyorum, kızgınlığı 5 gün sürüyorsa ve ikinci gün çiftleştiyse o 5 günü tamamlayabilir. Bizim kızda bunu gözlemlemiştim çünkü.

KediliBaba
KediliBaba

14655

Benim kedimde dişi ben erkeği getirttim evime utanmadan sıkılmadan ilk dakika ulu orta beklenen oldu.Bu iç güdü tecrübeye gerek yok yemek yemek su içmek öğretilmese ama önünde bulunsa tecrübesiz kedi açlıktan ölürmü ;hayır.İkiside kızgınsa ki erkek kediler herzaman kızgındır olay gerçekleşir dişide çifleşme sonrası bir feryat olur bknz youtube kedi çifleşmesi sonrasında dişi kedi 3-4 güne susar sakinleşir 3 hafta sonrada belirtileri gözlemliyebilirsiniz tekrar kızgınlık göstermez.Dişi kedi çifleştikten bir hafta sonra çokca uyur memeler uzar sonra hafiften renk değişimi başlar 3 nhafta geçince memeler pembedir karın ufaktan kendini toplar...soonra bekle babam bekle sonra mutlu son.. ve sahiplendirme süreci ... :)

Tikih
Tikih

15400

Özür dilerim bana bakıp durdu

Tikih
Tikih

15400

Siz biraz daha bekleyin
Hiç 2 'sini evde yanlız bırakıp dışarı çiktiinizmi oo zaman çiftleşmiş olabilirler

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Hayır ciftkesme hic olmadı çunku bizimki hala kizginlik doneminde. 2 kedi de dişinin evinde yani bizim evde. Sizce erkek kedinin evine gondereyim mi? 2 si de deneyimsiz

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Sizce kedimi gondermeli miyim erkek kedinin evine?

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Farklı bir kedi ile buluşturacagım. Eger ciftlesmelerine şait olursam yazarım buraya

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1712 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.105 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR