Mama Ve Su Kapı

Arkadaşlar benim şu an 5 aylık Goldenım var yeni aldım mamasını hangi marka almalıyım ve su kapını metal mi yoksa plastik mi alayım?

10 CEVAP

Fully
Fully

10

büyük ırk yavru köpek maması alman gerekiyor. ben acana kullanıyorum acanaların çoğu tüm dönemlere uygun uzun süre kullanabilirsin. mama kabı çelik al bence ayrıca biraz büyük olanlardan almanı öneririm kolayca devrilmesin ve köpeğin içinden rahatça su içebilmeli,

Gofretsla
Gofretsla

116585

Metal mama kabı ve acana,orijen,profine,brit çare,Golosi,bozita olabilir http://mochaningunlugu.site123.me/ burada detaylı bilgi vermişim bakabilirsiniz:)

kediaskim
kediaskim

3211

Golosi kullanabilirsin kapta mutlaka metal olmali

lala
lala

682

Benim mama hakkinda cok bilgim yok ama cevrem ve veterinerime gore proplan en iyisiymis, tabi her veteriner kendininkini onerir diyolar ama memnunuz biz

Metal kap almanı öneririm hijyen açısından bir çok etkeni var, mama önerisi olarak da Bozita mamasını tavsiye ediyorum.

kediaskim
kediaskim

3211

Metal kap mutlaka

cahitsel
cahitsel

712

kediaskim sen önce kendi kedine bir metal kap almalısın bence. şaşıyorum böyle kendi yapmadığını kesinlikle önerenlere. soruya gelince metal olabilir ama cam sağlıktır. köpek için yuvarlak yüksek borcamlar var ağır ben onları öneriyorum.

cahitsel
cahitsel

712

mamaya gelince köpeğiniz hareketliyse aktif ise acana, orijen, n&d ama değilse n&d az tahıllı yada farmina nın başka bir ürününü düşünebilirsin.

cahitsel
cahitsel

712

***.com da şekermama diye bir firma var açık mama ve taze paketlenmiş vakumlu poşetlerde muhafaza edilen bir firma.yorumlarını inceleyin. sitede komşularımla dahil 13 aile hepimiz o firmayı kullanıyoruz acana açık ve n&d için güvenebilirsin bayağı ucuza geliyor.

kediaskim
kediaskim

3211

Cahitsel alacagim zaten kullanan arkadaslarim var ve o nedenle kesinlikle oneriyorum terslemeye gerek yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1327 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR