Naturalis Adramys Ürünleri

Gul36
Gul36

113362 Puan

Petcurean Go ile beslenen Kontes Kaymak için Naturalis Adramys ürünlerinden, somon yağı tableti veya hamsili ringalı yağdan ve sarımsaklı bira mayası tozu almak istiyorum destek kuvvet olarak. Sizce fazla gelir mi yoksa iyi mi olur? Bir de hem balık yağı hem sarımsak tozu alırsam ikisini nasıl bir dengeyle vermeliyim? (Bunlarin yaninda bir de malt ve uriner macun var tabii.)
Kullananlardan görüş alabilir miyim?


Ayrıca, aynı markanın ödül mamaları da iyi görünüyor. Doğal olduğu da belirtilmiş. Hiç kullandınız mı acaba?

5 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Naturalisin probiyotigini kullaniyorum. Multivitamini olmadigi icin birturlu alamadim stoga girince hemen alcam. Balikli mama yedigi icin balik yagi destegine gerek duymadim hic. Sarimsakli bira mayasi aldim cogu kisiden iyi yorum duysam da benimki hicbirsekilde tuketmedi.


Beraber kullanmanin cerikler ayni olmadigi surece sorun olcagini dusunmuyorum. Yine de sadece destek amacli kullaniliyorsa herhangi bir vitamin vs hergun verilmemesi ve devamli kullanilmamasi taraftariyim en azindan gunasiri ve kutu bitince de arada 1-2 ay zaman birakarak. Naturalis dogal oldugu icin insan daha rahat ediyor tabi o ayri.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Naturalis Adrayms dan yazdığınız ürünlerin hepsini aldım:)


Balık yağını hiçbir şekilde ne direk ne yaş mamaya kayarak içmedi oğlum, sarımsaklı bira mayasını ise yaş mamaya kattığımda severek tüketti oğlum. Somon yağı kapsülünü ise sarımsaklı bira mayası ile kullandım, normalde kapsül direk veriliyor fakat oğlum o şekilde yemedi. Bu yüzden iğne ile kapsülü delip yaş mamaya sıktım, şaşırtıcı bir şekilde hamsi & ringa balığı yağından tiksinirken somon yağlı yaş mamayı yedi.


Fazla gelme konusunda ben oğlumda düzenli olarak Gimcat urinary Pastle veriyorum iki günde bir olacak şekilde. Naturalis'in ürünleri ile verdiğim zaman herhangi bir şey olmadı. Naturalis'in ürünlerini doğal olduğu için özellikle belirtilmemiş ise dozaj aşımı vb. çoğunda olmuyor ama ben yinede dikkat ediyorum her şeyin fazlası zarar diye düşündüğüm için.


Ödül mamaları konusunda oğlumun 2 yaş doğum günü için sosisli muffin ve ton balıklı kurabiye almıştım. Muffini biraz kokladi, azıcık ucundan yedi bıraktı. Kurabiyelerden ise kaçtı, bende yanıma alıp gezerken gördüğüm köpeklere vermek istedim, verdiğim köpeğin biri yemedi kesinlikle, diğer köpek yedi mi bilmiyorum. Sonra verecek başka köpek bulamadım ve ziyan oldular maalesef. Kurtulmuş işkembe ödülü de almıştım onu da yemedi hiçbir şekilde. Maalesef ödül mamaları konusunda hep kötü tecrübemiz oldu ama tabi ki sizinki sevebilir :)

Gul36
Gul36

113362

O halde biz de sarımsaklı bira mayasıyla somon yağı kapsülünü bir deneyelim. Dengeyi de birini sabah birini akşam, iki günde bir vererek sağlayalım. :)


Ödül mamaları çok çekici görünüyor, kese kâğıtlarının içinde falan. Bir tane alıp denemek lazım o zaman. Zevkleri belli olmuyor bu haylazların. Hanımefendi yemezse bahçede minik canavarlar var, her şeyi yerler, onlara veririm artık.


Teşekkür ederim. =)

zuhall
zuhall

10265

*icerikler

Gul36
Gul36

113362

Benimkinin de maması balıklı, ama şu sıra ciddi bir tüy dökümü var. Mevsimsel vs. biliyorum ama belki somonlu kapsülün bir yardımı dokunur diye düşündüm. Kullanım tavsiyesi için teşekkürler @zuhall . :) Ben de gün aşırı veririm diye düşündüm. Belki üç günde bile olabilir.


İşte hem malt, hem üriner macun, hem bira mayası, hem somon kapsülü olunca bu kadar şey çok fazla geldi gözüme, denge konusunda endişeleniyorum. Kaş yaparken göz çıkarmayalım bir de. Tekir olduğundan bünyesi sağlam olur, çok fazla takviyeye gerek yok falan diye de düşünüyorum. Sonra ırkçılık yapma diyorum kendi kendime bir de. :D Bu yüzden birkaç kişiden görüş almak istedim aslında.


Bu arada probiyotiğin linkini verebilir misiniz? Bende bir sorun var herhalde bulamadım. :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2533 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR