Kesilen Kuyruk

sanslikedim
sanslikedim

1385 Puan

Merhaba. Dün sokakta kuyruğu kesilmiş kedi ve köpek gördüm. Ayrıntılı anlatmak gerekirse kuyruğunu tam dipten kesmemişler biraz endişeliyim..Acaba tekrar kuyruğu çıkar mı yoksa öyle mi kalır bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirse çok mutlu olurum tşekkür ederim

6 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Kesilen kuyruk tabi ki uzamaz kertenkele mi bu.


Kuyruk kesiminin mantikli bir aciklamasi yoktur kediye yarari da yoktur sadistlikten baska birsey degil. (enfeksiyon vs sonrasi tedavi amacli yapilmadigi surece)


Etrafinizda eger boyle hayvan coksa gozlerinizi dort acin dikkat edin derim, manyagin teki ya da cocuklar vs yapiyor olabilir.Gordugunuz an engel olun ve sikayette bulunun.

Heiter
Heiter

115202

Kuyruk tekrar uzamaz. Kedilerde kuyruk, denge kurmaları ve diğer kedilerle iletişimleri açısından çok önemli. Bu vicdansızlığın da bir açıklaması olamaz. Kısırlaştırma için kuyruk kesimine neden gerek olsun ki zaten? Bir kedinin kısır olup olmadığını işaretlemek için deniyorsa da yalandır çünkü işaretlemeyi kulağın ucuna yapılan ufak bir kesi ile sağlıyorlar. | Sizin gördüğünüz kedilerin kuyruklarında yara/iltihap varsa tedavi edilmesi lazım. Eğer yoksa, yapabileceğiniz bir şey yok sanırım.

Heiter
Heiter

115202

Köpek de demişsiniz fark etmemişim, kusura bakmayın. Fakat her iki hayvan için de vicdansızlık bu zaten. Köpeklerde kuyruk kesiminin köpeğin SÖZDE sakin mizaçlı olmasını sağlamak için yapıldığını duydum. Böyle bir saçmalık olamaz elbette, o ayrı mesele.

Scot
Scot

11075

Tekrar kuyruk cikmiyor.kedilerde kisirlastirmak icin kesiyorlarmis oyle dediler bende sormustum ama asli varmi cok merak ediyorum.yazik gunah hayvanlara.bana sacmalik gibi geldi

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Tam kesildiğinde tekrar uzar mi bilemiyorum ama tuy kismini kestiginde yani ucundan tekrar cikar diye biliyorum.. Yanlisim varsa duzeltin..

Scot
Scot

11075

Benim oturdugum yerdede var 2,3 tane kedinin kuyruklarini kesmisler.gorunce uzulmustum neden kesiyorlar acaba diye merak etmistim.nasil bir manyakliksa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 551 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR