Royal Canin Kitten

Kubrakitty
Kubrakitty

709 Puan

Royal canin kitten mama yavru kedime kilo aldırır mı? Bu mamayı kullanan ve memnun kalanınız var mı? Bu mamaya geçeli 2 gün oldu benim kızım bayılarak yiyor

8 CEVAP

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Royal caninin iyi bir mama oldugu söylenmiyor. Ben de royal vanin kullandım kedim 1.5 yasinda. Buradan edindigim fikirler ile nd mama alacagım. Nd mamayı çok fazla seven var bu sitede. Kilo aldırmaz bence. Ama ırkı obeziteye yatkın ise biraz kısıtlayabilirsiniz.

Gul36
Gul36

113368

Royal Canin'i kedilerin çoğu bayılarak yer. Nerede zarar var, bunlar orada çünkü. :D İşin esprisi bir yana, Royal Canin'de şeker ve bağımlılık yapıcı katkı maddeleri bulunuyor. Bu nedenle çok fazla devam etmemenizi öneririm. Besleyici değeri yüksek bir mama aldığınızda zaten çok fazla vermeniz gerekmeyeceğinden kilo alımı da çok olmaz büyük ihtimalle. (Ancak kedinizin kilo almasını mı almamasını mı istiyorsunuz anlaşılmıyor.)

Kubrakitty
Kubrakitty

709

Tekir cinsi kedim ve kilo almasını istiyorum :))) teşekkürler

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Kilo almasını istiyorsanız Royal canın bitene kadar kullanın arada ciğer, tavuk,peynir gibi şeyler verin bizimki öyle kilo aldı almasına rağmen hala zayıf sayılır o ayrı :) Kedinin bünyesine göre değişir ve kediniz bizimki gibi hareketliydi kilo almaz pek ;)

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Sonra ND Kitten a geçin derim

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Royal canin berbat bir mama. Orijen ve acana 1.mamalardir. Her türlü harika icerigi . Nd de güzel

sbguntekin
sbguntekin

531

profine öneririm

tkavas
tkavas

1475

En az 10 seneden fazladır RC kullanıyorum. Tekir cinsi erkek kedilerim oldu, hepsi kısırlaştırıldı ve şu an 2 kedim var. Evin 3 yerinde her zaman dolu mama kapları ve 4 yerinde su kapları ve su pınarları var. Hiç bir kedim bırakın obez olmayı fazla kilolu bile olmadı. İstedikleri zaman yemek yeme özgürlükleri olmasına rağmen sık sık ama az miktarda yiyorlar ve çok hareketliler. ND'yi ilk araştırdığımda hevesle tahılsız narlısından aldım. RC'den daha fazla severek yediler ve hafif kilo almaya başladıklarında tekrar RC'ye geçtik. ND tahıllı arkadaşlarımın kedisinde kabızlık yapmıştı. İki markayı da yeremem veya yüceltemem, bizim deneyiyimimiz ve tercihimiz bu. Araştırmalara göre teorik/içerik olarak ikisi de kaliteli mama gözüküyor. Can dostunuzdaki obeziteyi sadece mamada değil de biraz da ilgisizlikte, oyunsuzlukta ve yanlızlıkta aramakta fayda var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1871 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR