Dış Parazit Sonrası Kötüleşme

lilebia
lilebia

899 Puan

Dün kedimin iç dış parazit aşısı günüydü. Henüz 1.5 aylık bir yavru. ilk aşısıydı. Boynuna damlattilar ilacı. yaklaşık 3 saat hicbir şeyi yoktu. sadece haksızı, veteriner söylemişti uyuyabilir, ateşi çıkabilir diye. Eve geldik. bir anda boyun bölgesini kaşımaya, bağırmaya, oradan oraya zıplamaya başladı. patilerini de yalayıp kasıyor. koparircasina asılıyor patilerine. sürekli kendi kendine miyavliyor. Aniden uykusundan uyanıp koşturmaya başlıyor. Veterinerine ulaşamıyorum. Çok kötü durumdayım. Siz böyle bir şey yaşadınız mi?Ne yapmam gerekiyor? Yardim lütfen.

6 CEVAP

KediliBaba
KediliBaba

14655

sizinki parazit damlasından farklı bence henüz yenişyse miyavlar özelliklede geceleri ilgi gösterince susar aniden koşturması da oyuna çok düşkün olur yavrular ondan diye düşünüyorum daha önce kedi beslemediyseniz manalandırmakta zorlanıp parazit uygulaması ile bağlantılı sanıyor olabilirsiniz.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Acaba damlayımı yaladı ?

lilebia
lilebia

899

Kedim doğduğu günden beri benimle. annesi doğumda öldüğü için ilk günden beri benim yanımda. sorun şu ki çok uysal, sakin. kucağımdan inmeyen bir kedi. simdi de yanıma geliyor ama aşırı kaşıntı tutunca kaçıyor benden.

lilebia
lilebia

899

Veterinerle görüştüm az önce. Ilacin bütün deriye nüfuz ettiğini, yayıldıkça kaşıntı ve yanma yaptığını, bunun Çarşamba akşamı yıkadigimda geçeceğini söyledi. Cevaplarınız için teşekkürler.

tefo1006
tefo1006

622

Kedinizin ağırlığı neydi? Normalde 900 grama ulaşmadan böyle bir şeye başlanılmamalı.

lilebia
lilebia

899

Tam 1 kilo. @tefo1006

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 574 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR