Dikkat, Allerjik Reaksiyonmus!

lilebia
lilebia

899 Puan

Arkadaşlar fotoğraf Mishkayla koştur koştur veterinere giderken çekildi. (dunden bu yana telefonla gorusuyoruz. sıkıntı olmadığını söylüyordu fakat bu fotografi atinca gelin dedi.) Meğer dış parazit aşısı alerji yapmış. Çok korkuyor, halsiz ve gördüğünüz gibi gözle görülür bir kellik mevcut. Yapılan ilk müdahale ilacın olduğu yeri acilen temizlemek oldu. Bu arada patileriyle ilaçlı yeri kasidigi için patileri de bir güzel temizlendi. şu an biraz rahatlamisa benziyor ama yarasına dokunamıyoruz doğal olarak. neyse ki yemek yemeye ve şu içmeye başladı. uykusu var ama huzursuz olduğu için uyuyamıyor. bana sokuluyor, kafasını kollarımdan kaldırmıyor. Bu bir sorudan ziyade uyarıydı. Kedinizi en iyi siz tanıyorsunuz. asilardan sonra ters bir şeyler hissediyorsanız bu konuda veterinerinize diretin.


2 CEVAP

KediliBaba
KediliBaba

14655

Kullandığı ilacı sordunuzmu neye alerjisi olduğunu bilebilmeniz için etken maddeyi öğrenmelisiniz.Geçmiş olsun kötü olmuş ciddi manada.

lilebia
lilebia

899

Tesekkurler @kediliBaba
Kullandıkları ilaç yeni bir ilacmis. yavrularda nasil tepki verecegini bilmiyorlarmis ki. Neden yaptılarsa. bu ne saçmalık anlamadım. Veterinerimi degistirdim sonuç olarak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 535 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR